Ako Ortho Home Defense funguje?
Ako Ortho Home Defense funguje?

Video: Ako Ortho Home Defense funguje?

Video: Ako Ortho Home Defense funguje?
Video: Как использовать домашний барьер от насекомых Ortho® Home Defense Max® с комфортной палочкой Extended Reach Comfort Wand® 2024, Apríl
Anonim

Či už máte mravce, pavúky, plotice, alebo iné Domov - napádajúci hmyz, môžete sa spoľahnúť Ortho udržať ich mimo. Jednoducho zapojte Comfort Wand a jediným dotykom môžete eliminovať a chrániť pred škodcami.

Vzhľadom na to, je Ortho Home Defense efektívna?

Efektívne na plotice a iné malé ploštice (keď bude prútik fungovať) nájdem mŕtve plotice a iné malé ploštice, ale nenašiel som to efektívne na mravcoch vo vnútri alebo mimo domu.

Následne je otázkou, ako dlho trvá domáca obrana? Môže vziať kdekoľvek od niekoľkých hodín do jedného dňa, aby hmyz uhynul. 21 z 30 ľudí považovalo túto odpoveď za užitočnú.

Ako Ortho Home Defense zabíja chyby?

Nie len zabíja chrobáky ; Vytvor chrobák bariéra s Ortho domáca obrana Ničiteľ hmyzu pre interiér a obvod2 s pohodlnou tyčou. Jednoducho zapojte pohodlnú paličku a jediným dotykom môžete zabiť a chrániť pred škodcami.

Ako často by som mal používať Ortho Home Defense?

Odpoveď: Podľa štítku produktu je Ortho domáca obrana MAX Interiér a obvod zabijaka hmyzu s pohodlnou paličkou môcť aplikovať podľa potreby. Odporúča sa však aspoň raz za sezónu vonku.

Odporúča: