Obsah:

Čo je produkt a jeho komponenty?
Čo je produkt a jeho komponenty?

Video: Čo je produkt a jeho komponenty?

Video: Čo je produkt a jeho komponenty?
Video: Фитоэстрогены для женщин после 40 // ФитоМикс // Фитоэстрогены выбор и безопасность 2024, Smieť
Anonim

Teda skutočný výrobok pozostáva z výrobok atribúty, ako je úroveň kvality, dizajn, názov značky a balenie. Všetky tieto vlastnosti pomáhajú rozlíšiť výrobok od jeho konkurentov. Jeho názov značky, obal a ďalšie atribúty ho odlišujú jeho konkurentov.

Len tak, aké sú zložky produktu?

O produkte sa hovorí, že má tri zložky:

  • Hlavné výhody. Hlavným produktom samotným je úžitok, ktorý zákazník získa z používania produktu.
  • Skutočný produkt. Hlavné výhody sú ponúkané prostredníctvom komponentov, ktoré tvoria skutočný produkt, ktorý si zákazník kupuje.
  • Rozšírený produkt.

Podobne, čo je produkt a jeho typy? A výrobok možno definovať ako balík služieb. Podľa tradičnej klasifikácie sú dve hlavné kategórie tovarov spotrebný tovar a priemyselný tovar. Spotrebiteľ Produkty možno ďalej klasifikovať na pohodlie výrobok , nakupovanie výrobok , špecialita Produkty a nehľadaný Produkty.

Aké sú teda tri hlavné zložky produktu?

„Tri hlavné zložky produktu sú: (1) jeho jadro , fyzický produkt a všetky jeho funkčné vlastnosti; (2) komponent balenia, ktorý zahŕňa fyzický obal, v ktorom je výrobok prezentovaný, ako aj názov značky, obchodnú značku, štýlové a dizajnové prvky, ceny a úrovne kvality; (3) podpora

Čo je model komponentu produktu?

Jadro komponent z model komponentu produktu je aspekt, ktorý obsahuje to, čo uspokojuje potreby a želania spotrebiteľa. Je to platforma pre a výrobok . Balenie komponent z model komponentu produktu zahŕňa cenu, kvalitu, balenie, štýl, ochrannú známku a značku a výrobok.

Odporúča: