Čo myslíš tým verejným sektorom?
Čo myslíš tým verejným sektorom?

Video: Čo myslíš tým verejným sektorom?

Video: Čo myslíš tým verejným sektorom?
Video: Фильм «ЗАМЫСЕЛ» (2019) | Киностудия «Донфильм» | Смысловое кино | Русский художественный фильм 2024, Apríl
Anonim

The verejný sektor (nazývaný aj štát sektore ) je súčasťou ekonomiky zloženej z oboch verejnosti služby a verejnosti podnikov. Organizácie, ktoré nie sú súčasťou verejný sektor sú buď súčasťou súkromných sektore alebo dobrovoľné sektore.

Jednoducho, čo myslíš tým verejným sektorom?

The Verejný sektor sa zvyčajne skladá z organizácií, ktoré sú vlastní a prevádzkuje vláda a existujú na poskytovanie služieb pre svojich občanov. Prostredníctvom procesu outsourcingu, verejný sektor organizácie bude často zapájajú súkromné podniky, aby dodávali tovar a služby svojim občanom.

čo znamená verejný sektor v ekonomike? The verejný sektor je tá časť an ekonomický systém, ktorý kontrolujú národné, štátne alebo provinčné a miestne vlády. Vlády si bežne najímajú súkromné korporácie, aby im poskytovali tovar a služby verejný sektor , postup známy ako outsourcing.

Okrem toho, aké sú príklady verejného sektora?

Verejné sektory zahŕňajú verejnosti tovar a vládne služby, ako je armáda, presadzovanie práva, infraštruktúra ( verejnosti cesty, mosty, tunely, vodovod, kanalizácia, elektrické siete, telekomunikácie atď.), verejnosti tranzit, verejnosti školstvo spolu so zdravotníctvom a tými, ktorí pracujú pre samotnú vládu, Čo máte na mysli pod pojmom banka verejného sektora?

Banky verejného sektora a banky súkromného sektora - a definícia Banky verejného sektora : Banka verejného sektora je a breh v ktorých má vláda podstatnú časť akcií. Štát breh a jej spoločníkov. V znárodnenom banky vláda kontroluje a reguluje fungovanie bankovníctvo subjekt.

Odporúča: