Môže predávajúci zrušiť zmluvu o nehnuteľnosti v Kalifornii?
Môže predávajúci zrušiť zmluvu o nehnuteľnosti v Kalifornii?

Video: Môže predávajúci zrušiť zmluvu o nehnuteľnosti v Kalifornii?

Video: Môže predávajúci zrušiť zmluvu o nehnuteľnosti v Kalifornii?
Video: Zeman: Rusko se útokem na Ukrajinu dopouští zločinu proti míru. Šílence je třeba izolovat 2024, Smieť
Anonim

Áno ty MÔŽETE ZRUŠIŤ Nehnuteľnosť Zmluva o zalistovaní v Kalifornia . Medzi niektorými dochádza k nedorozumeniu predajcovia , a dokonca aj agenti, a ja som tu, aby som to vysvetlil. vy môcť naozaj zrušiť nehnuteľnosť zalistovacia zmluva v Kalifornia.

Jednoducho, môže predajca zrušiť zmluvu o registrácii v Kalifornii?

Domov predajcovia môžu zrušiť obytný priestor dohoda o kótovaní v Kalifornii takmer za každých okolností, ale musíte to urobiť správne a umiestniť zrušenie v písaní.

môže predávajúci vycúvať z obchodu s nehnuteľnosťami? A podpísané realitná transakcia zmluva je právne záväzný dokument, takže ak a predajcu chce vycúvať po podpísaní zmluvy riskujú, že budú vystavení určitým právnym dôsledkom. V takýchto prípadoch súd môcť objednať dokončenie predaja, napriek predajcu chcieť vycúvať.

Okrem toho, môže predávajúci odstúpiť od zmluvy o nehnuteľnosti pred uzavretím?

Áno, kupujúci môže vycúvať predaja zmluvu pred uzavretím - ale aké sú dôsledky. Ak kupujúci cúva von , možno budú musieť prepadnúť časť alebo všetky tieto peniaze, v závislosti od podmienok pôvodného predaja dohoda , vrátane nepredvídaných udalostí, v ktorých kupujúci môcť odísť.

Môže predávajúci zrušiť zmluvu o pozemkoch?

Aby sa predajcu legálne Zrušiť the pozemková zmluva , predajcu musí podať na súde žalobu o prepadnutie práv kupujúceho v pozemková zmluva a na reštitúciu majetku.

Odporúča: