Je lepšie dvojité splachovanie?
Je lepšie dvojité splachovanie?

Video: Je lepšie dvojité splachovanie?

Video: Je lepšie dvojité splachovanie?
Video: Кто-нибудь из вас слышал о полуночной игре? Страшные истории. Мистика. Ужасы 2024, Smieť
Anonim

The dvojité splachovacie WC používa väčší priemer lapača, ktorý sa neupcháva tak často ako konvenčný toaleta, WC , potrebuje menej vody spláchnuť efektívne a šetrí viac vody ako nízky prietok toaleta, WC kedy splachovanie tekutý odpad.

Následne si možno položiť otázku, čo je lepšie jedno alebo dvojsplachovacie záchody?

Single - páka spláchnuť systémy sa ľahšie ovládajú, pretože každý spláchnuť je hodnotená na 1,28 gpf. Avšak, dvojaký - páka splachovanie ponúka dve možnosti, „polovica spláchnuť “pre kvapaliny a celých 1,6 galónu pre pevné látky. To umožňuje plnú splachovanie ovládať, ale dvojaký - splachovacie toalety tiež priemer asi 1,28 gpf.

Tiež viete, sú toalety s dvojitým splachovaním spoľahlivé? Dvojité splachovacie toalety sú dobré nielen pre životné prostredie, ale aj pre vašu peňaženku. Šetrením vody zakaždým spláchnuť tekutý odpad, môžete výrazne znížiť účet za vodu.

Aké sú navyše výhody záchoda s dvojitým splachovaním?

Záchod s dvojitým splachovaním znižuje spotrebu vody vo vašej domácnosti, čím šetrí peniaze na vašom mesačnom účte za vodu. Agentúra na ochranu životného prostredia (EPA) odhaduje, že v domácnostiach s dvojitým splachovaním sa dá ročne ušetriť 4 000 galónov vody. Nízka údržba.

Naozaj šetria toalety s dvojitým splachovaním vodou?

Dvojité splachovacie toalety sú interaktívne toalety ktoré narábajú s pevným a tekutým odpadom odlišne tým, že používateľovi ponúkajú možnosť výberu výplachy . Faktom je, že dvojité splachovacie WC technológia môže uložiť až o 70 % viac voda než tradičný nízky prietok toaleta, WC a to všetko je spôsobené spôsobom dvojité splachovacie toalety práca.

Odporúča: