Čo je to splachovanie triedy 5?
Čo je to splachovanie triedy 5?

Video: Čo je to splachovanie triedy 5?

Video: Čo je to splachovanie triedy 5?
Video: Как исправить 3 на 5 2024, Smieť
Anonim

The Trieda Päť splachovanie systém je navrhnutý pre mimoriadny objem splachovanie výkon. Je veľký spláchnuť ventil umožňuje rýchle uvoľnenie vody v kombinácii s priamym podávaním prúdu a maximalizuje prietok vody. Ingenium má tichšie vírenie spláchnuť navrhnuté tak, aby minimalizovali hluk a čistili misu.

Tiež sa pýtate, aká je najlepšia rýchlosť splachovania?

Recenzované 3 najlepšie hodnotené splachovacie toalety

Výrobok Vlastnosti
#2 TOTO Ultramax II SKONTROLUJTE AKTUÁLNU CENU Efektívne s vodou: 1,28 GPF Pohodlné: Univerzálna výška Silné splachovanie: Dvojitý cyklón Tiché Minimálne čistenie
#3 Kohler Highline Classic SKONTROLUJTE AKTUÁLNU CENU Pohodlné: Predĺžená misa Strong Flush

Následne vzniká otázka, čo je to silné splachovacie WC? TOTO Drake (I. séria) Predĺžený Toaleta, WC – Voľba redaktora. Podľa nás najviac mocný , najlepšie splachovací záchod je TOTO Drake. Je to jeden z našich cenovo najvýhodnejších tipov. Je to štandardný, podlhovastý, dvojdielny, 12” hrubý toaleta, WC.

Tiež viete, čo je AquaPiston Flushing?

Motor za našimi výkonnými toaletami je patentovaný Splachovanie AquaPiston kanister. Voda vstupuje do nádoby z 360 stupňov po dobu a spláchnuť obsahuje silný úder na odstránenie upchatia bez plytvania vodou.

Čo je to záchod triedy 6?

Najdôležitejšie je vedieť, že a trieda 5 toaleta, WC má väčší priemer lapača a vnútro lapača je leštené ako vnútro misky. the trieda 6 používa rovnakú technológiu splachovania, ale má väčší účinok vody na okraj, aby lepšie umýval steny misy.

Odporúča: