Odkiaľ PG&E získava zemný plyn?
Odkiaľ PG&E získava zemný plyn?

Video: Odkiaľ PG&E získava zemný plyn?

Video: Odkiaľ PG&E získava zemný plyn?
Video: Я лучший в пабге.I best on pg mobile. top 1, 10+kills 2024, Apríl
Anonim

PG&E poskytuje zemný plyn a elektrina pre väčšinu z severné dve tretiny z Kalifornia z Bakersfieldu a do the Severná strana z County z Santa Barbara, blízko the Štátna linka v Oregone a Nevada a Arizona State Line, ktorá predstavuje 5,2 milióna domácností.

Odkiaľ teda PG&E získava zemný plyn?

Plyn používaný PG&E's zákazníci pochádzajú z 3 hlavných zdrojov: Kanada, Skalnaté hory (Utah/Wyoming) a juhozápad. V San Franciscu väčšinou používate plynu z Kanady alebo zo Skalistých hôr. Spolu s kúpou plynu , PG&E tiež zazmluvňuje kapacitu plynovodu na dodávku plynu.

Tiež viete, koľko účtuje PG&E za plyn? The priemer obytný PG&E zákazník platí za elektrinu 113,64 USD mesačne a 52,30 USD za elektrinu plynu , alebo približne 165,94 USD mesačne od minulého roka, podľa spoločnosti.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, používa PG&E zemný plyn?

The PG&E zemný plyn systém pokrýva strednú a severnú Kaliforniu. Zemný plyn je kľúčovým zdrojom energie pre zákazníkov v Kalifornii. Vo väčšine veľkých miest v Spojených štátoch zemný plyn je čistým palivom na vykurovanie a varenie.

Odkiaľ pochádza PG&E elektrina?

PGE generuje elektriny z rastlín, ktoré vlastníme, a nákupov moc na veľkoobchodnom trhu, aby sme zaistili, že zákazníkom poskytneme najnižšie dostupné zdroje v danom čase. Prevádzkujeme úplne a spoločne vlastnené vodné elektrárne, elektrárne na zemný plyn, uhlie, veterné a solárne elektrárne.

Odporúča: