Ako striháte Altro White Rock?
Ako striháte Altro White Rock?

Video: Ako striháte Altro White Rock?

Video: Ako striháte Altro White Rock?
Video: Монтаж стен Altro 11: Altro Whiterock Flexijoint 2024, Smieť
Anonim

Najúčinnejší spôsob, ako strih Altro Whiterock Tabuľa (Whiteboard) je s kotúčovou pílou vedenou koľajnicou. Čepeľ bývala rezať panel by mal mať tvrdokovový hrot s minimálne 40 zubami.

Otázkou tiež je, čo je Altro Whiterock?

Altro Whiterock je vysoko všestranný hygienický obklad stien, ktorý vytvára hladký a ľahko čistiteľný povrch na frekventovaných a frekventovaných miestach. Altro je viacúčelový, vysokovýkonný obklad stien, ktorý môže byť doma v celom rade prostredí.

Možno sa tiež opýtať, čo je to hygienické opláštenie? Hygienické Stena Obloženie . Hygienické stena obklad môže byť aplikovaný na nové alebo staré povrchy, aby sa zabezpečilo uzavreté prostredie v čistej miestnosti. Často sa používa na pomoc pri dodržiavaní predpisov potravinárskeho priemyslu tam, kde existuje riziko hygiena problémy.

Okrem toho, ako režete PVC obklady?

Náš PVC panely môžu byť rezať ľahko pomocou základných ručných nástrojov, ako je nôž Stanley, pílka na železo alebo dokonca kotúčová píla. Ak používate nôž Stanley, jednoducho narežte celú šírku panelu a potom by sa mal odlomiť v priamke.

Odporúča: