Ako funguje paletový program CHEP?
Ako funguje paletový program CHEP?

Video: Ako funguje paletový program CHEP?

Video: Ako funguje paletový program CHEP?
Video: Základy paletového poolingu od CHEP – outsourcing vášho paletového konta 2024, Smieť
Anonim

CHEP je jednoduchý

Objednáte počet palety potrebujete cez náš online portál. Doručíme vám ich kdekoľvek v Nemecku do 60 hodín. Zodpovedáte iba za palety kým sú vo vašich rukách. Naložíte palety s vašimi produktmi a odošlite ich svojim zákazníkom.

Podobne, koľko stojí paleta CHEP?

Kým náklady sa môže líšiť v závislosti od množstva palety používate a ako dlho na a paleta , CHEP odhaduje cena medzi 4,75 až 6,00 USD za cestu.

Tiež viete, prečo sú palety CHEP lepšie? Výhody združovania Výhodou systému združovania pre výrobcov a distribútorov je, že používajú kvalitu paleta a kontajnerové výrobky bez počiatočných výdavkov na ich nákup. CHEP alebo akýkoľvek iný fond je schopný splniť akékoľvek sezónne nárasty v paleta dopyt.

Podobne sa možno pýtať, čo môžem robiť s paletami CHEP?

Modrá palety nie sú vymenené. CHEP ich bezplatne vyzdvihne a vráti do obehu v dodávateľskom reťazci. Od bezplatnej modrej vás delí len jedno kliknutie paleta kolekcia, stačí kliknúť sem.

Ako si objednám palety Chep?

vy objednať počet palety potrebujete cez náš online portál myCHEP. Doručíme vám ich kdekoľvek v Beneluxe do 60 hodín. Naložíte palety s vašimi produktmi a odošlite ich svojim zákazníkom. Informujete nás, že tovar bol odoslaný prostredníctvom online portálu myCHEP.

Odporúča: