Čo je zomato zlato?
Čo je zomato zlato?

Video: Čo je zomato zlato?

Video: Čo je zomato zlato?
Video: Fyzické alebo papierové zlato? Čo je DOMA, to sa počíta! 2024, Smieť
Anonim

Zomato zlato je program večere a sociálneho pitia, ktorý rozširuje špeciálne výhody, ako napríklad - bezplatné jedlo a až 2 bezplatné nápoje pri každom jedle alebo pri bare v ktoromkoľvek z nich Zomato zlato partnerské reštaurácie v Indii.

Okrem toho, aké je použitie zomato zlata?

Zomato zlato je program predplatného, ktorý poskytuje svojim zákazníkom prvotriedne zážitky z večere a sociálneho pitia. Prostredníctvom tohto programu zákazníci získavajú exkluzívne ponuky vo viac ako 1 200 reštauráciách, baroch a krčmách, ktoré sú partnermi Zomato.

Tiež viete, ako môžem použiť zomato zlato?

  1. Keď prídete do partnerskej reštaurácie, otvorte jej stránku v aplikácii Zomato.
  2. Pred zadaním objednávky odomknite svoju návštevu Zomat Gold a ukážte svoj telefón personálu.
  3. Objednajte si a užite si zážitok zo Zomato Gold:)

Aké sú teda výhody členstva zomato Gold?

Každý Zlatý člen dostane jeden bezplatný nápoj za každý objednaný nápoj, maximálne 2 bezplatné nápoje. Bezplatný nápoj bude rovnaký ako objednaný nápoj. Výhody platia na všetky nápoje (alkoholické aj nealkoholické) a sú určené len pre štandardné odmerky.

Je doručenie zomato zlata zadarmo?

Zomato Gold na doručenie ponúkne druhú položku s najvyššou cenou na objednávke zadarmo , okrem komb, položiek MRP a špeciálnych jedál. Bude sa vzťahovať iba na minimálne hodnoty objednávky Rs. 300 so zľavou obmedzenou na Rs. 300 na objednávku.

Odporúča: