Je zomato Gold použiteľný v celej Indii?
Je zomato Gold použiteľný v celej Indii?

Video: Je zomato Gold použiteľný v celej Indii?

Video: Je zomato Gold použiteľný v celej Indii?
Video: В Индии обнаружили более трех тысяч тонн золота 2024, Smieť
Anonim

Zomato Gold je program členstva na večeru a spoločenské pitie, ktorý rozširuje špeciálne výhody ako – jedlo zadarmo a až 2 bezplatné nápoje každý čas, kedy večeriate alebo v ktoromkoľvek z nich narazíte na bar Zomato zlato partnerské reštaurácie v India . Služba je k dispozícii naprieč všetkými hlavný Indický mestá teraz.

Tiež viete, je zomato Gold platné v celej Indii?

Zomato Gold je predplatiteľská platforma, kde členovia získajú exkluzívnu ponuku v reštauráciách, baroch a krčmách Zomato nadviazal partnerstvo s. India je tretím trhom, ktorý potravinárska spoločnosť spustila Zlato v po SAE a Portugalsku.

Dá sa zomato zlato použiť aj v akomkoľvek meste? Zlatá plechovka byť použité v partnerských reštauráciách a baroch veľmi neobmedzene – t.j. v celom jedálnom lístku – akýkoľvek jedlo alebo pitie. Služba je dostupná naprieč všetky hlavný Indián Mestá teraz. Existujú 2 typy Zomato Gold ponúka..

Tiež vedieť, môže môj priateľ použiť moje zomato zlato?

Áno, samozrejme, vy môcť zdieľam tvoj nápoje alebo riad s tvoji priatelia o the tabuľky. Nie Zomato Gold platí len pre stravovanie a rozvoz na the príslušnej partnerskej reštaurácii.

Dá sa zomato zlato použiť vo viacerých mestách?

Zomato Gold's model vám umožňuje používať Zlato o viacnásobný reštaurácie denne, ale iba raz denne v konkrétnom obchode. Takže ty áno môcť použite ho pri viacnásobný reštaurácie denne. vy môcť použite tieto tipy na efektívne využitie Zlato : Použite kód KKAPOO a získajte hodnotu 250 Rs Zomato kredity!

Odporúča: