Čo je to bezolovnatý Shell FuelSave?
Čo je to bezolovnatý Shell FuelSave?

Video: Čo je to bezolovnatý Shell FuelSave?

Video: Čo je to bezolovnatý Shell FuelSave?
Video: SHELL FuelSave 95 EXTRA KM (3) 2024, Smieť
Anonim

Shell FuelSave Bezolovnatý je naše palivo za bežnú cenu, ktoré je navrhnuté tak, aby vydržalo dlhšie*. Shell FuelSave Bezolovnatý je navrhnutý tak, aby zlepšil účinnosť motora, aby vám pomohol dostať sa o niečo ďalej na každej nádrži* Je navrhnutý tak, aby znížil straty energie v motore.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo je to Shell Unleaded?

Škrupina V-Power (SVP) a Škrupina Úspora paliva (SFS) Bezolovnatý sú obaja bezolovnatý benzín (benzín). Škrupina V-Power je jedinečný prémiový benzín skonštruovaný bez obsahu kovov a vyspelej technológie, ktorá umožňuje motoru dosiahnuť plný potenciál výkonu. SVP je benzín s vyšším oktánovým číslom (RON) 95.

Tiež viete, je benzín Shell lepší? Drahšie palivo od značkových maloobchodníkov, ako je BP, Škrupina a Esso často majú lepšie prísady, ktoré môžu zvýšiť úsporu paliva. To znamená používať lacnejšie benzín a diesely z čerpacích staníc supermarketov v Tescu, Asda, Morrisons a Sainsbury's vás môžu stáť viac ako rok.

Tiež viete, aký druh plynu má Shell?

Škrupina V-Power® Benzínový benzín NiTRO+ Premium je skonštruovaný so štyrmi úrovňami ochrany pred nečistotami, koróziou, opotrebovaním a trením, aby váš motor bežal ako nový. Tento patentovaný vzorec je náš najlepší a najpokročilejší palivo niekedy. Možno je načase zamyslieť sa, čo si myslíte o prémii palivo.

Čistí plyn Shell váš motor?

Obohatený dusíkom Čistenie Systém dáva všetkým trom stupňom Škrupina benzínu schopnosť vyčistiť gunk na sacích ventiloch a palivo vstrekovače. Priemyselné údaje naznačujú a výrobcovia automobilov uznávajú, že a čistý motor je viac palivo -efektívny, produkuje menej emisií a umožňuje vozidlám podávať najlepšie výkony.

Odporúča: