Čo je to cezhraničný obchod UPS Trade Direct?
Čo je to cezhraničný obchod UPS Trade Direct?

Video: Čo je to cezhraničný obchod UPS Trade Direct?

Video: Čo je to cezhraničný obchod UPS Trade Direct?
Video: CS:GO Trade Ups RESTRICTED. Open NEW case. Крафты Запрещенного. Открытие нового кейса. 2024, Smieť
Anonim

Na prenos nákladov a balíkov po Severnej Amerike používajte jeden zdroj hranice môže odstrániť neefektívnosť vo vašom dodávateľskom reťazci. UPS Trade Direct Cross Border je integrované riešenie, ktoré obchádza distribučné centrá a dodáva priamo do maloobchodných predajní alebo koncovým spotrebiteľom v Mexiku/USA/Kanade hranice.

Navyše, čo je UPS Trade Direct?

UPS Trade Direct ® je integrované riešenie, ktoré vám umožňuje obísť distribučné centrá prepravou priamo do maloobchodných predajní alebo k dverám zákazníkov.

Čo je okrem toho vyššie uvedené v článku UPS World Ease? Popis. Zjednodušte colné odbavenie spojením viacerých zásielok určených pre jednu krajinu alebo celú Európsku úniu do jednej zásielky. Každý UPS World Ease zásielka: Čistí clo ako jednu jednotku, čím sa znižuje dokumentácia a šetrí čas. Poskytuje zaručené časy prepravy.

Rovnako tak, čo je to bypass zásielky UPS?

Bypass UPS režim je, keď prepnete obvod z prechádzania cez UPS obísť ho alebo ho obísť. Manuál obchvat spínač sa používa na odstránenie UPS systému z okruhu na opravu alebo údržbu alebo ak už nefunguje správne.

Odporúča: