Môžem omietnuť medené rúry?
Môžem omietnuť medené rúry?

Video: Môžem omietnuť medené rúry?

Video: Môžem omietnuť medené rúry?
Video: Sorteerin Roveni vanu riideid uuele lapsele! 💁‍♀️🛍 2024, Smieť
Anonim

Áno. Všetky medené rúrky by mali byť pokryté niečím, najmä ak sa používa piesok a cement. Trochu pohybu je lepšie, ako hovoríte. Niektorí omietka nerobí urobiť akékoľvek poškodenie meď.

Tiež omietka koroduje medené potrubie?

Tak trochu vysušené omietka skim je nepravdepodobné korodovať a medené potrubie . Alebo boli potrubia výstupné stropy a sú omietnuté až do. Ako vidím, samotný povrch je celkom neškodný. To znamená, že skutočne nechcete žiadnu vlhkosť omietka alebo akékoľvek chemikálie na medené potrubie.

Môžete tiež skryť rúrky chladiča v stene? Ahoj, môžeš naháňať potrubia do stena . nepokúšajte sa prebrzdiť do dutiny. (dáva vy schopnosť ich porovnať steny , vy Milujem to, keď vy dospieť k urobiť obklad) Neexistujú žiadne predpisy o pochovávaní horúcim studeným resp kúrenie v steny , len plyn!

Keď to vezmeme do úvahy, môžem omietnuť plastové vodovodné potrubie?

Elektrické káble sú v poriadku, pretože sú veľmi tenké a môcť kontúrujte kamene tak môcť byť pokryté tenkou vrstvou omietka (vykreslenie). CH potrubia (15 mm PEX) sú o niečo hrubšie a v ideálnom prípade musia byť vo vnútri potrubia, aby nepraskli omietka pri rozbaleni+zmluve.

Koroduje sadra meď?

Re: Korózia z meď vodovodné potrubie osadené v cemente Sadra má o niečo agresívnejší účinok na meď ale aj tak je to celkom zanedbateľné, pretože meď potrubia sú pokryté vrstvou oxidu, ktorá je ochranná.

Odporúča: