Je chemické čistenie GreenEarth bezpečné?
Je chemické čistenie GreenEarth bezpečné?

Video: Je chemické čistenie GreenEarth bezpečné?

Video: Je chemické čistenie GreenEarth bezpečné?
Video: ARK Survival evolved [RU]GreenEarth 2024, Apríl
Anonim

Najviac ekologický čistiace prostriedky používať Čistenie GreenEarth , riešenie, ktoré je environmentálne netoxické, aj keď nie je organické. A kým je bezpečnejšie než perc, obsahuje D5, zložku spojenú s rakovinou žalúdka u myší. ale čistenie nasucho nie je tvoja jediná možnosť.

Tiež chemické čistenie spôsobuje rakovinu?

V tlačovej správe EPA z roku 2012 na túto tému agentúra varovala: „Štúdie o čistenie nasucho pracovníci vystavení tetrachlóretylénu preukázali súvislosti medzi expozíciou a niekoľkými druhmi rakovina , konkrétne močového mechúra rakovina non-Hodgkinov lymfóm a mnohopočetný myelóm. “

Následne je otázkou, je organické chemické čistenie bezpečné? Niektoré samozvané organické chemické čistiarne sa obrátili na rozpúšťadlo známe ako DF-2000 ako alternatívu k perc. Aj keď štúdie zistili, že DF-2000 je menej nebezpečný, EPA ho klasifikuje ako neurotoxín. Väčšina suché čisté“položky môžu byť bezpečne vyčistené tým smerom.

Otázkou tiež je, aké zlé je chemické čistenie?

Problém je, napriek svojmu názvu, čistenie nasucho je v skutočnosti veľmi špinavý obchod schopný otráviť ľudí, ktorí pracujú so strojmi, a uniknúť toxické chemikálie, ktoré sa šíria do okolitej komunity. Vedci už desaťročia vedia, že perchlóretylén, hlavný chemický prvok tohto odvetvia, je nebezpečný.

Je chemické čistenie udržateľné?

Udržateľné chemické čistenie Alternatívy. V súčasnej dobe čistenie nasucho zahŕňa použitie škodlivých rozpúšťadiel, ako je tetrachlóretén alebo perchlóretylén (perc), čo môže viesť k potenciálne vážnym zdravotným problémom, ako je podráždenie pokožky, závrat a zhoršenie zraku v dôsledku stálej expozície.

Odporúča: