Obsah:

Ako zistíte objem šikmého výkopu?
Ako zistíte objem šikmého výkopu?

Video: Ako zistíte objem šikmého výkopu?

Video: Ako zistíte objem šikmého výkopu?
Video: 13 - Objemový zlomek (CHE - Chemické výpočty) 2024, Smieť
Anonim

Dĺžka X šírka X hĺbka vám poskytne objem celej oblasti. Ak používate stopy, vydelte 27 a preveďte na kubické yardy. Ak chcete nájsť objem z šikmé oblasť použiť vzorec : druhá mocnina c = druhá mocnina a + druhá mocnina b (kde c je dĺžka sklon , a je hĺbka.

Ako vypočítate objem výkopu?

Jednoducho vynásobte dĺžku šírkou hĺbkou alebo použite náš jednoduchý objem kalkulačka. Kruhové oblasti sú tiež ľahké vypočítať . Jednoducho vynásobte 3,1415 (π) polomerom, opäť polomerom, hĺbkou alebo použite náš jednoduchý objem kalkulačka.

Niekto sa tiež môže opýtať, čo je svah pri výkope? Táto príloha obsahuje špecifikácie pre šikmé a benching, ak sa používajú ako metódy ochrany zamestnancov pracujúcich v vykopávky z jaskýň. Skutočné sklon znamená sklon ku ktorej an výkop tvár je vykopané . Tieseň znamená, že pôda je v stave, v ktorom bezprostredne hrozí alebo pravdepodobne dôjde k zrúteniu.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako vypočítate nečistoty na svahu?

Vypočítajte objem (v kubických stopách - D x Š x H) plochy, ktorú potrebujete vyplniť materiál. Ak je materiál objednaný lodenicami, vydelte CF číslom 27. Ak je materiál zoradený podľa ton, identifikujte hmotnosť materiálu na CF a vynásobte ho. Potom vydeľte číslom 2000, aby ste previedli hmotnosť na tony.

Ako zistím hlasitosť?

Merné jednotky

  1. Objem = dĺžka x šírka x výška.
  2. Na určenie objemu kocky potrebujete poznať iba jednu stranu.
  3. Jednotky merania objemu sú kubické jednotky.
  4. Objem je v troch rozmeroch.
  5. Strany môžete znásobiť v ľubovoľnom poradí.
  6. Nezáleží na tom, ktorú stranu nazvete dĺžkou, šírkou alebo výškou.

Odporúča: