Ako zmeriate objem injekčnej striekačky?
Ako zmeriate objem injekčnej striekačky?

Video: Ako zmeriate objem injekčnej striekačky?

Video: Ako zmeriate objem injekčnej striekačky?
Video: Dvojčata srazilo auto, ale po roce se vrátily k rodičům. Případ, který mrazí celý svět... 2024, Smieť
Anonim

Dávka je merané zarovnaním horného krúžku hrotu piestu s kalibračnou značkou 5 ml (kde ukazuje šípka). To znamená, že v ňom je 5 ml tekutiny striekačka . Pri odčítavaní množstva kvapaliny v pištole nepoužívajte špičku kupoly alebo spodný krúžok špičky piestu striekačka.

Podobne sa môžete opýtať, aký je objem injekčnej striekačky?

Orálne striekačky sú dostupné v rôznych veľkostiach, od 1 do 10 ml a viac. Najbežnejšie používané veľkosti sú 1 ml, 2,5 ml a 5 ml.

Následne je otázkou, koľko je 1 ml v injekčnej striekačke? Inými slovami, jeden mililiter ( 1 ml ) sa rovná jednému kubickému centimetru ( 1 cc). Ide o tri desatiny mililitra striekačka . Môže sa nazývať „0,3 ml ” striekačka alebo „0,3 cc“ striekačka . Je tiež známy ako inzulín striekačka.

Jednoducho, ako zmeriate injekčnú striekačku?

Vždy používajte a striekačka ktorá je väčšia ako množstvo, ktoré potrebujete opatrenie . Vložte ihlu do tekutiny, ktorú chcete opatrenie , potom pomaly potiahnite piest späť, kým sa nezobrazí striekačka je vyplnená nad značku pre množstvo, ktoré potrebujete opatrenie.

Ako meriate objem plynu?

Reakcie To Produkovať plyny Ako napríklad kyslík alebo oxid uhličitý. The objem kyslíka vyrobené môže byť merané pomocou plynu injekčná metóda. The plynu zhromažďuje v injekčnej striekačke a tlačí von proti piestu. The objem plynu to bolo vyrobené možno prečítať zo značiek na injekčnej striekačke.

Odporúča: