Obsah:

Ako používate betónový resurfacer Newcrete?
Ako používate betónový resurfacer Newcrete?

Video: Ako používate betónový resurfacer Newcrete?

Video: Ako používate betónový resurfacer Newcrete?
Video: Обзор новой бетонной шпатлевки Crete 2024, Apríl
Anonim

Resurfacer na betón

Aplikujte v hrúbke od 1/16" do 1/4". V menších oblastiach, NewCrete môže byť aplikovaný až do 1/2 palca. Použite keď nový nosiť povrch je potrebné opraviť starý, poškodený alebo sfarbený betón.

Takýmto spôsobom vydrží betónový resurfacer?

Vďaka svojim pokročilým lepiacim vlastnostiam betón resurfacing môže posledný hodnú chvíľu. Správne obnovená podlaha môže posledný od 8-15 rokov.

Okrem toho, ako aplikujete betónový resurfacer? Nalejte QUIKRETE® Resurfacer na betón a jednoducho uplatniť the Resurfacer na betón pomocou stierky s dlhou rukoväťou. Povrch nasýtite vodou a potom odstráňte všetku stojatú vodu z nízkych miest. Potom jednoducho nalejte a rozotrite stierkou s dlhou rukoväťou. Použite stierkou na drhnutie materiálu do povrchu.

Podobne naozaj funguje resurfacer betónu?

Obnovovačka betónu je veľmi pevný produkt, dimenzovaný na pevnosť v tlaku asi 4 500 psi. Toto je vlastne silnejšia ako samotná doska, takže správne aplikovaná, resurfacing vrstvy môžu byť veľmi trvanlivé.

Aký je najlepší obnovovací prostriedok na betón?

Resurfacer na betón . QUIKRETE® Resurfacer na betón (Č. 1131) je špeciálna zmes portlandského cementu, piesku, modifikátorov polymérov a ďalších prísad. Navrhnuté tak, aby poskytovali opravný materiál s kompenzáciou zmršťovania na vykonanie tenkých opráv zvuku betón potrebuje obnovu povrchu.

Odporúča: