Čo je to pevná elektrická sadzba?
Čo je to pevná elektrická sadzba?

Video: Čo je to pevná elektrická sadzba?

Video: Čo je to pevná elektrická sadzba?
Video: Na lovu - Naštvaný Kalkulátor 2024, Apríl
Anonim

A pevné - sadzba elektriny plán vám umožňuje platiť rovnako elektrická sadzba za kilowatthodinu (kWh) na dĺžku plánu, aj keď trhové ceny kolíšu.

Len tak, je lepšie získať fixnú alebo variabilnú elektrinu?

Ked myslíš elektriny ceny môžu klesnúť alebo aspoň dostatočne kolísať na nízkej strane, aby v priemere vyšli lacnejšie ako porovnateľné pevné tarifný plán, potom a premenlivý cenový plán môže byť najlepšie pre teba. Zmiešané výhody Variabilné Sadzobné plány: Ak elektrické sadzby ísť nadol, tak aj suma, za ktorú zaplatíte elektriny.

Tiež viete, čo je to sadzba fixnej ceny? A tarifa s pevnou cenou vám to umožní opraviť tvoj ceny na stanovenú dobu. The ceny sa zvyčajne líšia od nášho štandardu (variabilné) tarifa , ale zaručene zostanú po rovnakú dobu na rovnakej cene, za akú ste ich kúpili tarifa.

Keď to vezmeme do úvahy, čo je indexovaná sadzba za elektrinu?

An indexovaná sadzba elektriny jednoducho to znamená, že cena z tvojho elektriny je viazaná na inú podkladovú premennú. Pre niektoré elektriny poskytovateľov, táto podkladová premenná je cena z verejne dostupného index ako mesačná uzávierka cena futures kontraktu na zemný plyn NYMEX.

Zvýšia sa ceny energií v roku 2020?

2020 plyn a elektrina cena zmeny Neboli rozšírené cena zmeny zatiaľ v 2020 . Takzvaná „veľká šestka“ energie dodávateľov ubudlo ceny pre ich štandardných variabilných a predplatených zákazníkov v októbri 2019: E.

Odporúča: