Obsah:

Ako môžem odkryť viac hárkov v Tabuľkách Google?
Ako môžem odkryť viac hárkov v Tabuľkách Google?

Video: Ako môžem odkryť viac hárkov v Tabuľkách Google?

Video: Ako môžem odkryť viac hárkov v Tabuľkách Google?
Video: А.Висков "Пресвятая Дево Мати Заступнице" 2024, Apríl
Anonim

Ak chcete zobraziť hárok:

  1. Kliknite na položku Zobraziť skryté listy . Ak tvoj tabuľka nemá žiadne skryté listy , táto možnosť bude sivá.
  2. Kliknite na list ktoré už nechcete skrývať.
  3. The tabuľkový procesor sa znova objaví.

Podobne ako môžem odkryť všetky listy naraz?

Aj keď Excel uľahčuje skrytie pracovných hárkov v zošite, môžete iba odkryť viac pracovných listov ručne, jeden po druhom. Komu odkryť slobodný pracovný list , kliknite pravým tlačidlom myši na viditeľné záložka pracovného hárka a vyberte Odkryť z kontextového menu.

Podobne, ako môžem zvýrazniť viac kariet v Tabuľkách Google? Opakujte kroky šípky a Ctrl + medzerník vyberte dodatočné listy . Kliknite na tab po prvýkrát list , potom podržte stlačený kláves CTRL a kliknite na záložky toho druhého listy že chceš vyberte . Byboardboard: Najprv stlačením klávesu F6 aktivujte hárky.

Ako tu kopírujete viac hárkov v Tabuľkách Google?

Komu kopírovať a list do iného tabuľka v Google Disk, kliknite na kartu list chceš kopírovať a potom vyberte Kopírovať zo zobrazenej ponuky. Vyberte položku tabuľkový procesor kam chcete umiestniť kopírovať zo zobrazeného zoznamu. Duplikát list sa objaví v druhom tabuľkový procesor.

Ako môžem odkryť všetky?

Komu odkryť všetky riadky a stĺpce, vyberte celý hárok, ako je vysvetlené vyššie, a potom stlačte Ctrl + Shift + 9 na zobrazenie skrytých riadkov a Ctrl + Shift + 0 na zobrazenie skrytých stĺpcov.

Odporúča: