Čo je kataster nehnuteľností ds1?
Čo je kataster nehnuteľností ds1?

Video: Čo je kataster nehnuteľností ds1?

Video: Čo je kataster nehnuteľností ds1?
Video: Готика Скатилась... 2024, Smieť
Anonim

Formulár hypotekárneho slovníka DS1 . Svätý grál kúpy domu! To je Pozemkový register formulár, na ktorom záložný veriteľ zapísaného vlastníckeho práva potvrdzuje, že hypotéka bola splatená.

Čo je teda ds1?

Všetky sa týkajú výmazu hypotéky z registra vlastníctva na nehnuteľnosť, ktorú vedie kataster nehnuteľností. END1 a E-DS1 sú elektronické formy odstraňovania, ktoré používajú inštitucionálni poskytovatelia pôžičiek, pri ktorých kontaktujú kataster nehnuteľností priamo prostredníctvom svojho IT systému.

Okrem vyššie uvedeného, ako dlho trvá odstránenie poplatku z vlastníctva? Ak na objednávka na predaj je uskutočnené a nie pozastavené, zvyčajne budete mať 28 dní na zaplatenie na dlh alebo odísť vlastníctvo . Ak nezaplatíte na dlh alebo odísť vlastníctvo do 28 dní, váš veriteľ môcť požiadať o príkaz, ktorý vás prinúti odísť vlastníctvo . Toto je nazývaný „príkaz na držbu“.

Tiež vedieť, čo je list zariadenia katastra nehnuteľností?

HM Pozemkový register vydal zariadenia listy v súvislosti s identitou obmedzeného počtu ľudí, ktorí pravidelne prichádzajú do styku s HM Pozemkový register . Kópia list zariadenia môžu byť priložené k akejkoľvek žiadosti namiesto formulára ID1 alebo formulára ID2 v súvislosti s takouto osobou.

Ako vybavíte hypotéku?

Upozornite veriteľa – povedzte svojej banke alebo úverovej inštitúcii, že chcete mať svoje hypotéka vyradená ASAP. Ak máte a hypotéku maklér, môžu vám s tým pomôcť. Vyplňte „ Vypúšťanie Formulár“– vyplňte a odošlite „ Vypúšťanie autorita“čo najskôr.

Odporúča: