Aká je definícia kapitálu ako jedného z produktívnych zdrojov?
Aká je definícia kapitálu ako jedného z produktívnych zdrojov?

Video: Aká je definícia kapitálu ako jedného z produktívnych zdrojov?

Video: Aká je definícia kapitálu ako jedného z produktívnych zdrojov?
Video: Ako Putin vyhlásil vojnu Ukrajine a hrozí Západu (prejav s titulkami) 2024, Apríl
Anonim

Vysvetlenie: Kým kapitál sa zvyčajne označuje ako peniaze, ktoré sú potrebné na investíciu produktívne zdroje sám, kapitál je definovaný ako všetky stroje, nástroje a zariadenia, ktoré sa používajú na výrobu produktu. V prípade textilného faktora bude práca pracovať s kapitál produkovať dobro.

Aká je teda definícia práce jedným z produktívnych zdrojov)?

pôrod . sa vzťahuje na akúkoľvek ľudskú námahu, fyzickú alebo duševnú, použitú pri výrobe tovaru alebo služby. Pôrod je jeden zo štyroch základných výrobných faktorov, príp produktívne zdroje , (ďalšie tri sú pôda, kapitál a podnikanie).

Okrem toho, aké sú 4 produktívne zdroje? Výrobné faktory sú zdroje, ktoré sú stavebnými kameňmi ekonomiky; sú to, čo ľudia používajú na výrobu tovarov a služieb. Ekonómovia rozdeľujú výrobné faktory do štyroch kategórií: pôda, práca, kapitál a podnikanie.

Aká je v tomto ohľade definícia výrobných zdrojov?

Produktívne zdroje sú zdrojov používané na výrobu tovarov a služieb (t. j. prírodné zdrojov , človek zdrojov a kapitálových statkov. 1. Prirodzený Zdroje sú zdrojov dodávané prírodou. Zahŕňajú rudy, stromy, pôdu a ďalšie veci, ktoré príroda poskytuje. 2.

Aké sú príklady produktívnych zdrojov?

Existujú tri druhy produktívnych zdrojov: človek , prírodný a kapitál. Ľudské zdroje sú sila, vzdelanie a schopnosti ľudí. Prírodné zdroje sú dary prírody, ktoré sa používajú na výrobu tovarov a služieb. Voda , pôda a nerasty sú príkladmi prírodných zdrojov.

Odporúča: