Obsah:

Ako postavíte malý dom z betónových blokov?
Ako postavíte malý dom z betónových blokov?

Video: Ako postavíte malý dom z betónových blokov?

Video: Ako postavíte malý dom z betónových blokov?
Video: ⚫Как Построить Свой ДОМ Просто и Дешево? -Все Этапы Своими Руками 2024, Smieť
Anonim

Ako postaviť malý dom z betónových blokov

  1. Vykopajte a nasypte päty aspoň 12 palcov hlboko a dvakrát takú, ako je šírka blokovať steny.
  2. Položte rohy blokový dom najprv.
  3. Umiestnite čiaru bloky a nylonovou šnúrkou z jedného rohu do opačného a začnite vypĺňať medzi rohmi s betónové bloky .

Okrem toho, koľko stojí výstavba škvárového domu?

Pokiaľ ide o inštaláciu, DIY projekt beží medzi 9 až 12 dolármi za štvorcový meter, vrátane malty, výstuže atď. Požiadanie dodávateľa, aby vám nainštaloval škvárový blok múr bude stáť asi 565 USD po započítaní nákladov na prácu, materiál, doručenie a ďalšie súvisiace náklady.

Tiež viete, aký silný je betónový panelový dom? Domy z betónových blokov poskytujú pružnú konštrukciu potrebnú na to, aby odolala vetru o sile hurikánu s rýchlosťou 250 míľ za hodinu a vetrom prenášaným úlomkom s malým alebo žiadnym štrukturálnym poškodením.

Z toho, ako dlho vydržia domy z betónových blokov?

Nedajú sa ľahko prevrátiť počas extrémneho počasia a môcť odolať vetru s rýchlosťou viac ako 200 míľ za hodinu. Majú tendenciu posledný storočia, ak je dobre udržiavaný, a sú ohňovzdorné, pretože cement nie je horľavý.

Aký je rozdiel medzi škvárovým blokom a betónovým blokom?

A betónový blok obsahuje kameň alebo piesok, ktorý ho robí ťažším. Bloky škváry nemajú žiadnu pevnosť v ťahu, aby vydržali tlak. Betónový blok je tvrdá, odolná látka. Ako škvárové bloky nie sú veľmi neflexibilné, mnohé stavebné predpisy zakazujú používať a škvárový blok.

Odporúča: