Obsah:

Čo je FSP kategórie III?
Čo je FSP kategórie III?

Video: Čo je FSP kategórie III?

Video: Čo je FSP kategórie III?
Video: Насколько мощны пистолеты BB и Pellet? 2024, Smieť
Anonim

Kategória III (administratívna) A kategórii licencie vydanej Poskytovateľom finančných služieb Radou pre finančné služby. A Kategória III (administratívne) FSP môže získať licenciu na poskytovanie širokej škály podkategórií produktov – celkovo štrnásť. Ide o rovnaké kategórie, na ktoré sa vzťahujú Kategória II (Dôležité).

Čo je to v tejto súvislosti FSP kategórie I?

A Kategória I FSP poskytuje finančné služby iné ako finančné služby uvedené v Kategórie II, IIA, III a IV. Uveďte. či žiadateľ bude poskytovať poradenstvo (A) a/alebo či bude žiadateľ poskytovať sprostredkovateľské služby (B) v.

Čo tiež FAIS kategórie 1 nesmie robiť? V zmysle FAIS , bude človek nie byť schopný vystupovať ako zástupca an autorizovaný FSP, pokiaľ takáto osoba nie je schopná poskytnúť klientom potvrdenie potvrdené FSP, že: Zástupca v zmysle zákona vykonáva rovnaké činnosti ako jeho splnomocnenec, ale robí tak pre a v mene FSP.

čo je administratívny FSP?

“ Administratívny FSP ” Administratívny FSP znamená a FSP , okrem a diskrečné FSP ktorá poskytuje sprostredkovateľské služby v súvislosti s finančnými produktmi uvedenými v odsekoch (a), (b), (c) (okrem akejkoľvek krátkodobej poistnej zmluvy alebo poistky v nich uvedenej), (d) a (e), čítané s odsekmi h), i) a j)

Ako získam licenciu FSP?

Prihláste sa a postupujte podľa týchto krokov

  1. V ponuke Urob to teraz vyberte možnosť Registrovať FSP a na ďalšej obrazovke vyberte možnosť Individuálne.
  2. Vyplňte formulár žiadosti pomocou informácií, ktoré ste zhromaždili, vrátane:
  3. Ak sa uchádzate o AFA, vyberte Financial Markets Authority a vyplňte polia žiadosti vrátane:

Odporúča: