Čo je NAB iSaver?
Čo je NAB iSaver?

Video: Čo je NAB iSaver?

Video: Čo je NAB iSaver?
Video: Сэм Саламов - Девона (х Zeper ft J.E Beat) 2020 2024, Smieť
Anonim

A NAB iSaver vám ponúka konkurencieschopnú úrokovú sadzbu a zároveň vám dáva flexibilitu na zaparkovanie hotovosti a neobmedzené prevody medzi vaším prepojeným každodenným bankovým účtom bez ovplyvnenia vašej úrokovej sadzby.

Podobne, aká je úroková sadzba NAB iSaver?

The NAB iSaver má úvod 1,55 %. sadzba k dispozícii počas prvých štyroch mesiacov, ktorá plynulo prechádza na priebežnú štandardnú premennú úroková sadzba 0,11 %. Na rozdiel od iných bonusov záujem sporiacich účtoch, môžete na nich vykonávať neobmedzené vklady alebo výbery iSaver a tvoj úroková sadzba nebude ovplyvnená.

Ako tiež odstránim svoj účet NAB iSaver? Zatváranie tvoj účtu Ak by ste chceli Zavrieť tvoj účtu navštívte prosím a NAB pobočke alebo nám zavolajte na číslo 132265 v čase od 8:00 do 19:00 v pondelok až piatok, od 7:00 do 18:00 v sobotu alebo od 9:00 do 18:00 v nedeľu (AEST/AEDT).

Ak vezmete do úvahy túto skutočnosť, môžete inkaso z účtu NAB iSaver?

Online prístup je ľahko použiteľný. Môcť použiť cez telefón alebo internet banking. Toto účtu musí byť spojené s a NAB transakcie účtu ktorý môže byť spoplatnený. Inkasá nie sú schopní byť debetované odtiaľto účtu.

Je NAB dobrá banka?

Skvelá banka . NAB je a skvelá banka , s jednoduchým online bankovníctvom a skvelé zákaznícky servis.

Odporúča: