Obsah:

Môže svietiť LED vložka?
Môže svietiť LED vložka?

Video: Môže svietiť LED vložka?

Video: Môže svietiť LED vložka?
Video: Видео Свет ULANZI VL49 LED 2024, Smieť
Anonim

The zapustené svetlo ozdoby sú v podstate časti príslušenstva, ktoré si môcť vidieť navonok. The zapustené svetlo kryty sú inštalované do stropu a držia žiarovku. Pamätajte si, že ak plánujete pridať LED žiarovky k svietidlám na stmievači, uistite sa, že máte stmievateľné LED diódy.

Podobne sa kladie otázka, ako môžete nahradiť svetlá na plechovkách LED?

Tu je súhrn krokov:

  1. Odstráňte existujúce ozdoby.
  2. Ak vaše zapustené svietidlá používajú objímku lampy, nastavte ho úplne nahor alebo ho odstráňte, aby ste uvoľnili miesto pre jednotku LED.
  3. Naskrutkujte adaptér do objímky žiarovky a zapojte LED jednotku.

Okrem vyššie uvedeného, môže svetlo vs. zapustené svetlo? Výber medzi použitím zapustené osvetlenie alebo strop svetlá môžu byť výzvou. Zapustené svetlá sú skvelé možnosti v situáciách s nízkymi stropmi robiť nevyčnievajú zo stropu. Niekedy závesné svietidlá (dokonca aj zapustené) v miestnosti s nízkymi stropmi spôsobujú, že miestnosť sa zdá byť ešte menšia.

Okrem toho, potrebujú vstavané LED svietidlá kryt?

To znamená, že bývanie môže byť inštalované v priamom kontakte s izoláciou. Ak plánujete pridať zapustené svetlá v izolovanom strope by ste si mali kupovať iba svietidlá s krytmi, ktoré majú hodnotenie IC. Dobrou správou je, že väčšina štýlov zapustené svietidlá sú dostupné s jedným alebo oboma hodnoteniami.

Zohrievajú sa vstavané LED svetlá?

LED žiarovky zahriať sa , ale teplo je odvádzané chladičom v základni žiarovky. Ak ty mať úplne alebo polouzavreté svietidlá, ktoré potrebujete rozsvietiť, hľadajte LED diódy, pre ktoré sú schválené zapustené alebo uzavretých priestoroch.

Odporúča: