Čo je to príklad prieskumu?
Čo je to príklad prieskumu?

Video: Čo je to príklad prieskumu?

Video: Čo je to príklad prieskumu?
Video: Čo je to SPAC ? | Prečo by si NEMAL INVESTOVAŤ do SPACov ? | Investovanie do akcií 2024, Smieť
Anonim

Toto prieskum je tiež známy ako hranica prieskum alebo plat prieskumu . Geodet lokalizuje a zmeria dôkazy v teréne, ako sú existujúce rohové pomníky nehnuteľností (železné rúry, tyče atď.), rohy rozdelenia, rohy sekcií, línie plotov a záborové línie.

Čo teda ukazuje prieskum?

A Prieskum To vám môže veľa povedať o vašej nehnuteľnosti. A plat mapa, známa aj ako „ plat , relácie ako je pozemok vo vašom kraji rozdelený na časti. Je nakreslený v mierke a zaznamenáva veľkosť pozemku, hraničné polohy, blízke ulice, záplavové zóny a akékoľvek vecné bremená alebo práva cesty.

Okrem toho, je prieskum a plat to isté? Dva bežne zneužívané a nepochopené pojmy v oblasti nehnuteľností – poďme teda diskutovať o rozdiele medzi a plat a a prieskum . Oba sú nástrojmi, ktoré sa používajú na zobrazenie potenciálneho umiestnenia nehnuteľnosti, ale v detailoch medzi týmito 2 sa líši: Plat : Používa sa na zobrazenie pozemku susediaceho so susednými pozemkami.

Ako získam dotazník v tomto dokumente?

Navštívte stavebného inšpektora vašej jurisdikcie alebo katastrálny úrad. Mnohé jurisdikcie zachovávajú prieskumy v evidencii na mestskom stavebnom dozore. Môžete tiež získať prieskumy spojené s daňovými mapami alebo polorezovými mapami z župného pozemkového úradu -- zvyčajne župného prísediaceho.

Koľko je plat prieskum?

Plat alebo Plot Prieskum Plán pozemku náklady okolo 100 – 200 USD, zvyčajne od developera za pozemok v rámci sídliska, a plat prieskumy sú $ 25 alebo $ 30 od kraja.

Odporúča: