Sú kovové budovy lacnejšie?
Sú kovové budovy lacnejšie?

Video: Sú kovové budovy lacnejšie?

Video: Sú kovové budovy lacnejšie?
Video: Какой английский дом внутри?? / В гости 2024, Smieť
Anonim

15 dôvodov, prečo stavať s Oceľ

Znížený náklady - V priemere a oceľ domáce náklady medzi 40 a 70 USD za štvorcový meter (vrátane súpravy, dodávky, okien/dverí, základov a montáže) Budete tiež musieť započítať cca. 30-60 dolárov za dokončenie. Toto je cca. 30 % lacnejšie než tradičné drevo 2x4 budova.

Navyše, je výstavba domov z kovových konštrukcií lacnejšia?

Nie len sú oceľové budovy rýchlejšie a pohodlnejšie stavať , ale sú tiež lacnejšie a ľahšie sa udržiava. Na rozdiel od iných budova možnosti, oceľ sa najčastejšie považuje za jednorazový náklady.

Následne je otázkou, či sú kovové domy lacnejšie ako drevené? Oceľ vs drevo Rámovanie Porovnanie nákladov Krátkodobé náklady: The náklady z oceľ rámovanie je výrazne vyššie než drevo rámovanie. Drevo rámy uľahčujú úpravu vášho domova, ale musíte sa tiež obávať poškodenia vplyvom počasia, škodcov, plesní, deformácií a hniloby.

Len tak, koľko stoja domy z kovovej konštrukcie?

Základné kovový domček štýlu, doplnené o strechu, rámy a obklady, sa pohybujú medzi 15 a 30 USD za štvorcový meter. Štýl, veľkosť a kvalita materiálu však môžu ovplyvniť cena . Štandardné ceny pre 40 x 60 štvorcových stôp. budova sa môže pohybovať od 5 000 USD do 30 000 USD.

Sú kovové budovy energeticky efektívne?

Energetická účinnosť Napriek mnohým výhodám, oceľ rámovanie nie je energie - efektívne . Oceľ vedie teplo 300 až 400-krát rýchlejšie ako drevo, čím znižuje izolačné vlastnosti izolácie stien o 60 percent. Môžete proti tomu bojovať energie straty použitím dodatočnej izolácie alebo izolačných materiálov s vyšším hodnotením.

Odporúča: