Sú zapojené ľudské subjekty?
Sú zapojené ľudské subjekty?

Video: Sú zapojené ľudské subjekty?

Video: Sú zapojené ľudské subjekty?
Video: СТРАШНЫЕ ПРИЗРАКИ ПОКАЗАЛИ СВОЮ СИЛУ НОЧЬЮ В ТАИНСТВЕННОЙ УСАДЬБЕ / WHAT ARE GHOSTS CAPABLE OF? 2024, Smieť
Anonim

Definovanie Ľudské subjekty . 45 CFR časť 46 definuje a ľudský subjekt ako žijúca osoba, o ktorej vyšetrovateľ získava buď 1) údaje prostredníctvom zásahu alebo interakcie s osobou, alebo 2) identifikovateľné, súkromné informácie.

Otázkou tiež je, čo sa považuje za ľudský subjekt?

Ľudský subjekt znamená živého jedinca, o ktorom vyšetrovateľ (či už profesionál alebo študent) vykonávajúci výskum získava. Dáta prostredníctvom zásahu alebo interakcie s jednotlivcom, príp. Identifikovateľné súkromné informácie.

Následne je otázkou, či je testovanie na ľuďoch legálne? Neetické človek experimenty v Spojených štátoch opisujú mnohé experimenty vykonávané na ľudský test subjektov v Spojených štátoch, ktoré boli považované za neetické a boli často vykonávané nezákonne, bez vedomia, súhlasu alebo informovaného súhlasu test predmetov.

Otázkou tiež je, čo sa kvalifikuje ako výskum na ľudských subjektoch?

Definícia Výskum ľudských subjektov . Výskum ľudských subjektov je akýkoľvek výskumu alebo klinické vyšetrenie, ktoré zahŕňa ľudské subjekty . Výskum je ako systematické vyšetrovanie vrátane výskumu vývoj, testovanie a hodnotenie, určené na rozvoj alebo prispievanie k zovšeobecniteľným znalostiam.

Čo nie je výskum na ľudských subjektoch?

Nie výskum ľudských subjektov Popis Za určitých okolností výskumu zahŕňajúce iba neidentifikovateľné/deidentifikované alebo kódované súkromné informácie alebo biologické vzorky nie výskum ľudských subjektov pretože vyšetrovatelia nemôžu ľahko zistiť totožnosť jednotlivcov, ktorým údaje alebo vzorky patria.

Odporúča: