Koľko stojí softvér ERP?
Koľko stojí softvér ERP?

Video: Koľko stojí softvér ERP?

Video: Koľko stojí softvér ERP?
Video: Что такое система ERP? (Планирование ресурсов предприятия) 2024, Smieť
Anonim

Štandardné poplatky za obnovenie licencie pre ERP sú 10 % až 20 % nákladov na softvér. Preto, ak váš ERP stojí 1 milión USD, vaše ročné poplatky za obnovenie sa budú pohybovať medzi 100 000 a 200 000 USD. Typická inštalácia ERP pre stredne veľké podniky sa bude pohybovať od 150 000 USD – $750, 000.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, sú systémy ERP drahé?

ERP systémy sú zbytočné drahé kúpiť a udržiavať. Priemerný rozsah nákladov na softvér a služby spojené s ERP implementácia je 150 000 až 750 000 dolárov. Ale to je len začiatok. Výročný softvér náklady na údržbu sú zvyčajne vo výške 20 % počiatočných nákladov na licenciu.

Možno sa tiež opýtať, koľko stojí NetSuite mesačne? Cena NetSuite je prispôsobený každému zákazníkovi, založený na súbore daností, vrátane konfigurácie ERP, požadovaných doplnkových modulov, celkového počtu používateľov a dĺžky zmluvy. Jeho základná licencia náklady $999 za mesiac s prístupom náklady 99 dolárov za užívateľ, za mesiac.

Jednoducho, koľko stojí SAP na používateľa?

Krátka odpoveď je, cena z SAP Business One je 3 213 USD/ užívateľ ($94 na používateľa na mesačné predplatné) za profesionálnu licenciu a 1 666 USD/ užívateľ ($54 na používateľa na mesiac ako predplatné) na obmedzenú licenciu. Pre ďalšie informácie nás môžete kontaktovať alebo si stiahnuť kópiu našej licenčnej príručky.

Aké sú náklady na softvér ERP v Indii?

Aby sme vám poskytli celkový odhad, priemer by sa pohyboval medzi 1 až 20 000 tisíc v závislosti od počtu používateľov a množstva prispôsobení. V zásade existujú dva hlavné typy ERP , proprietárne a open source. Za proprietárne ERP platíte licenciu náklady + implementácia vopred.

Odporúča: