Ako Alat funguje?
Ako Alat funguje?

Video: Ako Alat funguje?

Video: Ako Alat funguje?
Video: Простой способ очистить инструмент от старого раствора. 2024, Septembra
Anonim

ALAT je nie hocijaká aplikácia, je to banka

Poskytuje vám prístup ku všetkým bankovým službám, nech ste kdekoľvek môcť prístup na internet. vy môcť otvorte si sporiaci účet, zautomatizujte svoje úspory, naplánujte si platby účtov, prevádzajte prostriedky z miestnych a medzinárodných účtov, uskutočňujte platby a použite ho na získanie bezplatnej bankomatovej karty.

Tiež sa pýtate, ako funguje pôžička Alat?

Ako pri všetkom ostatnom ALAT , teraz môžete požiadať o a úver bez papiera práca , žiadna návšteva žiadneho fyzického miesta a čas odozvy medzi prijatím ponuky a úver vyplatenie je v minútach. Môžete si požičať až 200 000 N (dvestotisíc naira) bez akéhokoľvek zabezpečenia.

Podobne, ako si aktivujem svoj účet Alat? Keď dostanete svoje ALAT kartu, prihláste sa do ALAT app, klikni? Aktivovať Nová karta, zadajte požadované informácie a vaša karta bude aktivovaný na použitie. Potom prejdite podľa potreby do najbližšieho bankomatu a skontrolujte svoj zostatok.

Ako týmto spôsobom používate Alat?

Začnite inštaláciou ALAT na telefóne alebo tablete zo služby Google Play alebo iOS App Store alebo prejdite na alat .ng začať. Keď to urobíte, na dokončenie procesu budete potrebovať svoje telefónne číslo, BVN a dátum narodenia.

Ako získam kartu Alat?

Kliknite na karty možnosť ponuky, potiahnutím prstom vyberte svoje obľúbené kartu navrhnite a potvrďte svoj výber svojím ALAT PIN, potom zadajte svoju doručovaciu adresu a kliknite na Odoslať. Váš kartu vám budú doručené do dvoch pracovných dní.

Odporúča: