Čo je Txmas?
Čo je Txmas?

Video: Čo je Txmas?

Video: Čo je Txmas?
Video: Stromae - Papaoutai (Official Music Video) 2024, Smieť
Anonim

TXMAS , alebo Texas Multiple Award Schedule, je nástroj obstarávania ponúkaný štátom Texas na zjednodušenie nákupu pre štátne agentúry, univerzitné systémy, miestne samosprávy, obce, školské obvody a iné verejné subjekty.

Čo je týmto spôsobom Txmas zmluva?

TXMAS (Texas Multiple Award Schedule) je nákupné vozidlo, ktoré ponúka alternatívu ku konkurenčnej zapečatenej metóde nákupu. Pre texaské agentúry a členov družstiev je to jednoduchší a nákladovo efektívnejší spôsob nákupu tovaru a služieb.

Podobne, čo je BuyBoard? The BuyBoard Národné nákupné družstvo je národné online nákupné družstvo vytvorené medzi Národnou asociáciou školských rád a niekoľkými združeniami štátnych školských rád s cieľom zefektívniť nákupný proces pre školy, obce a iné verejné subjekty.

Tiež viete, čo je Texas Smart Buy?

Texas SmartBuy Členský program. Členovia majú prístup k nákup zo širokej škály štátnych termínovaných zmlúv, zmlúv TXMAS, zmlúv o technológii DIR, nákup kartové, palivové a cestovné zmluvy pre kvalifikované subjekty – to všetko využíva kúpna sila štátu Texas.

Čo je Cmbl Texas?

The CMBL je hlavná databáza používaná štátom Texas nákupných subjektov, aby vytvorili zoznam adresátov pre predajcov, ktorí budú dostávať ponuky na základe produktov alebo služieb, ktoré môžu poskytnúť štátu Texas.