Obsah:

Aké sú stimuly pre zmysluplné využitie?
Aké sú stimuly pre zmysluplné využitie?

Video: Aké sú stimuly pre zmysluplné využitie?

Video: Aké sú stimuly pre zmysluplné využitie?
Video: Климатические угрозы. Варианты выживания 2024, Smieť
Anonim

The stimul programy bežia cez Medicare a Medicaid a budú poskytovať stimul platby oprávneným odborníkom (EP), oprávneným nemocniciam a nemocniciam s kritickým prístupom (CAH) pri prijímaní, implementácii, modernizácii alebo demonštrácii MU certifikovanej technológie EHR.

Otázkou tiež je, kto má nárok na zmysluplné využívanie stimulov?

Spôsobilý profesionálov v rámci Medicaid EHR Motivačný program zahŕňajú: lekárov (primárov a doktorov osteopatie) praktické sestry. Diplomovaná sestra-pôrodná asistentka.

Po druhé, aké sú 3 zložky zmysluplného využitia? The tri Hlavná zložky zmysluplného využitia zahŕňajú: (1) použitie certifikovanej technológie EHR v „ zmysluplný “spôsob; (2) elektronická výmena informácií o zdravotnej starostlivosti s cieľom zlepšiť kvalitu starostlivosti poskytovanej pacientom; a ( 3 ) použitie certifikovanej technológie EHR na predloženie klinickej kvality a iných opatrení.

Vzhľadom na to, aké sú 4 hlavné ciele programu zmysluplného používania?

Úvod

  • Zlepšenie kvality, bezpečnosti, efektívnosti a znižovanie zdravotných rozdielov.
  • Zapojte pacientov a rodiny do ich zdravia.
  • Zlepšite koordináciu starostlivosti.
  • Zlepšiť populáciu a verejné zdravie.
  • Zabezpečte primeranú ochranu súkromia a bezpečnosti osobných zdravotných informácií.

Aký je program zmysluplného použitia?

Jedným z najvýznamnejších pokrokov v zdravotníctve je použitie elektronických zdravotných záznamov (EHR). Zmysluplné použitie znamená, že technológia elektronických zdravotných záznamov sa používa v „ zmysluplný “spôsobom a zabezpečuje zdieľanie a výmenu zdravotných informácií s cieľom zlepšiť starostlivosť o pacientov. Zapojenie pacientov a rodín.

Odporúča: