Čo je GPF číslo?
Čo je GPF číslo?

Video: Čo je GPF číslo?

Video: Čo je GPF číslo?
Video: Marie Rottrová - Co je mezi námi, lásko (oficiální video) 2024, Smieť
Anonim

GPF účtu číslo by mala byť číselná.- Úč číslo + Dátum narodenia je potrebné zadať v stĺpci heslo až do vydania ďalšieho pokynu. Napríklad ak účet číslo osoby je 34345 a jej dátum narodenia (vo formáte DD/MM/RR) je 04/11/67, potom heslo pre túto osobu bude 34345041167.

Ako môžem v tejto súvislosti poznať svoje číslo GPF?

účtu číslo + Dátum narodenia je potrebné zadať v stĺpci heslo až do vydania ďalšieho pokynu. Napríklad ak účtu číslo osoby je 34345 a jej dátum narodenia (vo formáte DD/MM/RR) je 04/11/67, potom heslo pre túto osobu bude 34345041167.

Podobne, čo znamená GPF? GPF znamená General Provident Fund. Ide o účet provizórneho fondu, ktorý majú k dispozícii štátni zamestnanci. V tomto fonde prispievajú na účet vládni zamestnanci určitým percentom zo svojej mzdy. Akumulovaná suma sa vyplatí zamestnancovi v čase starobného dôchodku alebo dôchodku.

Ak vezmeme do úvahy toto, aké je číslo série GPF?

The GPF Klimatizácia má dve časti, napr. -" séria "a číslo . The číslo je sériové číslo pod každým séria “, a preto je jedinečný iba v tom séria . The séria spolu s číslo tvorí GPF účtu číslo zamestnanca.

Ako môžem zmeniť svoje mobilné číslo GPF?

GPF predplatitelia: ✓ Choďte na www.agap.cag.gov.in/SlipsGpf.aspx ✓ Zadajte číslo série a účtu a stlačte tlačidlo 'Prejsť' ✓ Zadajte 'ID zamestnanca' pridelené ministerstvom financií, dátum narodenia, Telefónne číslo , ID e-mailu atď. a stlačte tlačidlo ' aktualizovať tlačidlo '.

Odporúča: