Čo je to metóda maloobchodných zásob?
Čo je to metóda maloobchodných zásob?

Video: Čo je to metóda maloobchodných zásob?

Video: Čo je to metóda maloobchodných zásob?
Video: От этого СУСТАВЫ не Будут Болеть до 100 лет, а Вот что Нужно... 2024, Smieť
Anonim

Maloobchodná metóda z Inventár Odhad. Maloobchodná metóda je technika používaná na odhadnutie hodnoty ukončenia inventár pomocou nákladov maloobchodné pomer ceny. Určite maloobchodné hodnotu tovaru dostupného na predaj počas daného obdobia pripočítaním maloobchodné hodnota začiatku inventár a maloobchodné hodnotu zakúpeného tovaru.

Ako týmto spôsobom vypočítate zásoby v maloobchode?

The Metóda maloobchodných zásob je účtovníctvo zaužívaný postup odhadnúť hodnotu obchodu inventár časom. Funguje to tak, že najprv vezmete súčet maloobchodné hodnotu všetkých produktov, ktoré máte vo svojom inventár , potom odčítaním celkovej sumy predaja a vynásobením tejto sumy nákladmi na maloobchodné pomer.

Okrem toho, čo je konvenčná metóda maloobchodných zásob? The konvenčná metóda maloobchodných zásob používa financie malého podniku ako inventár na rozdiel od produktov na fyzickom mieste spoločnosti. The metóda zvažuje cenu za nákup produktov podľa nákladov v porovnaní s tým, za koľko firma predáva produkty širokej verejnosti.

Navyše, čo je maloobchodný predaj zásob?

The maloobchodný inventár metóda je účtovná metóda používaná na odhadnutie hodnoty tovaru v obchode. The maloobchodné metóda poskytuje koniec inventár zostatok pre obchod meraním nákladov inventár v pomere k cene tovaru.

Ako používate maloobchodnú metódu?

  1. Vypočítajte percento nákladov na maloobchod. (Náklady ÷ Maloobchodná cena).
  2. Vypočítajte cenu tovaru dostupného na predaj. (náklady na začatie zásob + náklady na nákupy).
  3. Vypočítajte náklady na predaj počas obdobia. (Tržby x percento nákladov na maloobchod).
  4. Vypočítajte konečný inventár.

Odporúča: