Obsah:

Z ktorých z nasledujúcich prvkov pozostáva balík dizajnu služieb?
Z ktorých z nasledujúcich prvkov pozostáva balík dizajnu služieb?

Video: Z ktorých z nasledujúcich prvkov pozostáva balík dizajnu služieb?

Video: Z ktorých z nasledujúcich prvkov pozostáva balík dizajnu služieb?
Video: Kdo si chce poslat balík?? 2024, Smieť
Anonim

Všetko z títo sú platné prvkov z a balík dizajnu služieb (SDP): dohodnuté a zdokumentované obchodné požiadavky, plán prechodu služby požiadavky na nové alebo zmenené procesy a metriky na meranie služby.

Ktoré z nasledujúcich možností sú platnými prvkami balíka dizajnu služieb?

Podľa ITIL by mal balík Service Design Package (SDP) pozostávať z nasledujúceho obsahu:

  • Požiadavky. Táto časť obsahuje dohodnuté a zdokumentované obchodné požiadavky, ako je vyhlásenie o probléme, vízia a obchodné ciele.
  • Dizajn služby.
  • Hodnotenie organizačnej pripravenosti.
  • Plán životného cyklu služby.

Tiež, ktorý je správny popis balíka dizajnu služieb? A Balík dizajnu služieb je zbierka dokumentov zostavených tak, aby poskytovali kontext okolo a servis (viac o tom, čo a servis je, prečítajte si toto). SDP je hlavným výstupom Dizajn služby fázy, v podstate poskytujúcej kto, čo, kde, kedy a prečo nového alebo zmeneného IT servis.

Po druhé, čo je súčasťou balíka dizajnu služieb?

atď.) a služby je navrhnutý a zdokumentovaný. Podľa ITIL Dizajn služby objem, SDP je definovaný ako „Dokument(y) definujúci všetky aspekty IT služby a jeho požiadavky v každej fáze jeho životného cyklu. A balík servicedesign sa vyrába pre každé nové IT služby , veľká zmena alebo IT služby odchod do dôchodku.”

Ktoré z nasledujúcich sú zodpovednosti za dizajn služieb?

ITIL služby etapa životného cyklu ServiceDesign (pozri obr. 1) zahŕňa nasledujúce hlavné procesy: Dizajn Koordinácia. servis LevelManagement je tiež zodpovedný za zabezpečenie toho, že všetky dohody o prevádzkovej úrovni a podporné zmluvy sú vhodné, a monitoruje a podáva správy o služby úrovne.

Odporúča: