Letí Southwest priamo do Los Cabos?
Letí Southwest priamo do Los Cabos?

Video: Letí Southwest priamo do Los Cabos?

Video: Letí Southwest priamo do Los Cabos?
Video: Секреты Пуэрто-Лос-Кабос - Мексика 2024, Smieť
Anonim

Southwest Airlines začala lietanie svoje vlastné lietadlá v nedeľu na ďalšie dve medzinárodné letiská, pridajú sa k nim mexické plážové destinácie Cancún a Los Cabos . do Cancúnu, Juhozápad teraz ponúka nepretržite služby z Atlanty a Baltimoru/Washingtonu. Komu Cabo San Lucas, Juhozápad je lietať nonstop z Orange County, Kalifornia.

Následne sa možno spýtať, môžete letieť priamo do Cabo San Lucas?

Všetko naplánované priamy ( nepretržite ) lety od San Jose Del Cabo (SJD) Los Cabos International (SJD) je stredne veľké letisko so sídlom v San Jose Del Cabo , Mexiko. Môžeš lietať do 40 destinácií so 14 leteckými spoločnosťami v pravidelnej osobnej doprave.

Okrem toho, kam lieta Southwest nonstop z MSP? Juhozápad je MSP piata ponúkaná letecká spoločnosť nepretržite službu do populárnej kalifornskej Bay Area. Ďalšími sú Aljaška, Delta, Sun Country a United ( lietanie na letiská San Francisco a San Jose). Juhozápad ponúka aj raz za týždeň nepretržite služba od MSP na Dallas Love Field (DAL).

Tiež vedieť, kto lieta priamo do Cabo San Lucas?

Los Cabos letisko sa nachádza 13 km (8 míľ) severne od San Jose del Cabo a 48 km (29 míľ severovýchodne od Cabo San Lucas.

MEDZINÁRODNÝ LETY SPOJENÉ ŠTÁTY A KANADA.

AIRLINE TELEFÓNNE ČÍSLO WEBOVÁ STRÁNKA
ALASKA AIRLINES 1 800 225 2752 www.alaskaair.com
AMERICAN AIRLINES (624) 146-5003 www.aa.com

Kam lieta Southwest Airlines v Mexiku?

Juhozápadné lety do Mexika Medzi juhozápadné lokality Mexika patria Cabo San Lucas, Puerto Vallarta, Mexico City a Cancúne.

Odporúča: