Kde sú soľné bane v Nemecku?
Kde sú soľné bane v Nemecku?

Video: Kde sú soľné bane v Nemecku?

Video: Kde sú soľné bane v Nemecku?
Video: Катамараны Dufour 48. Первый катамаран, построенный компанией Dufour Catamarans. 2024, Smieť
Anonim

Existuje celý rad soľné bane v tejto oblasti vrátane Halleinu pri Salzburgu, Hallstattu v Hornom Rakúsku a Altaussee v Ausseerlande. Mnohé sa na zimu zatvárajú, no do Berchtesgadenu, ktorý je otvorený po celý rok, sa zo Salzburgu dostanete ľahko a lacno – napriek tomu, že je len kúsok za hranicou v Nemecko.

Otázkou tiež je, kde sú soľné bane v Európe?

The soľná baňa , "Salina Turda" je najväčšia svojho druhu v Európe , preto je to atrakcia, ktorú musíte v Rumunsku vidieť. Nenechajte si ujsť túto atrakciu, aj keď musíte ísť autom 100 km do Turdy.

Následne je otázka, či sú v Salzburgu soľné bane? Len asi 20 kilometrov od Salzburg Mesto, Berchtesgaden soľná baňa je ideálnou príležitosťou na rodinný výlet v blízkosti Salzburg . A vlastne jedna z top atrakcií Bavorska, hoci ju musíte vidieť Salzburg aj návštevníci! The môj sa dá ľahko dostať verejnou dopravou: Choďte po č.

Aká dlhá je v tomto smere prehliadka soľnej bane v Berchtesgadene?

približne. 1 hodina

Ktorá soľná baňa je najlepšia v Rakúsku?

The najlepšie z troch svetov soľ Sme vlastne domovom troch rôznych svetov soľ , z ktorých dve sú najstaršie svojho druhu: The Hallein Soľná baňa pri Salzburgu bola prvá môj kedy otvoril svoje tunely návštevníkom, Hallstatt Soľná baňa v Salzkammergut je najstarší soľná baňa vo svete.

Odporúča: