Je lepšie kúpiť byt alebo coop v NYC?
Je lepšie kúpiť byt alebo coop v NYC?

Video: Je lepšie kúpiť byt alebo coop v NYC?

Video: Je lepšie kúpiť byt alebo coop v NYC?
Video: Деньги и достаток: 5 секретов, которые знают только богатые люди. Как привлечь изобилие, процветание 2024, Apríl
Anonim

Keď ty kúpiť a coop , vlastne nie kúpiť váš byt; namiesto toho si nákup podiely v korporácii, ktorá je vašou budovou. Condo ceny sú vyššie ako družstvá, ale družstvá vyžadujú väčšiu zálohu, vyššie mesačné poplatky a zdĺhavý proces schvaľovania.

Tiež je lepšie kúpiť byt alebo coop?

Oboje má svoje plusy aj mínusy. Condos často stoja viac, ale umožňujú väčšiu mieru slobody a flexibility ako družstvá a jednoduchší proces schvaľovania. S co-ops môžete ušetriť na nákladoch na uzavretie, dovoliť si väčšiu plochu a mať nižšie mesačné poplatky, ale môžete stratiť flexibilitu, ktorú ponúka byty.

Okrem vyššie uvedeného, je kúpa bytu v NYC dobrou investíciou? Condos sú zvyčajne a dobre možnosť pre tých, ktorí nehľadajú dlhodobo investície . Na druhej strane sú zvyčajne drahšie, ako môžu byť od vlastníkov družstva požiadaní, aby platili bežnejšie poplatky v závislosti od vybavenia v budove a v budove. NYC , sú rýchlejšie z trhu, hovorí Geller.

Podobne sa možno pýtať, prečo sú coops lacnejšie ako byty?

Družstvá sú lacnejšie pretože sú určené skôr na dlhodobý pobyt než ako investičný nástroj. Condos apelovať na investorov, ktorí chcú vložiť svoje peniaze do nehnuteľností, aby sa vyhli kolísaniu trhu. Condo vlastníci môžu svoje jednotky prenajať ďalej, čo je zvyčajne zakázané družstvá.

Mám si kúpiť coop v NYC?

Kedy nákup družstva v NYC , kupujúcich by mal očakávať, že zaplatíte asi jedno až dve percentá z toho nákup cena, alebo dva až tri, ak byt stojí 1 000 000 $ alebo viac. Technicky, keď ste zakúpenie družstva , si nákup akcie v co-op , a teda neplatí daň z evidencie hypotéky.

Odporúča: