Čo je prísľub značky?
Čo je prísľub značky?

Video: Čo je prísľub značky?

Video: Čo je prísľub značky?
Video: Niečo o reklamných brejkoch v televíziách – alebo čo je to ŠULULULU? I 5 proti 5 2024, Smieť
Anonim

A prísľub značky je hodnota alebo skúsenosť, ktorú môžu zákazníci spoločnosti očakávať pri každej interakcii s touto spoločnosťou. O to viac toho môže spoločnosť dodať sľub , tým silnejší značka hodnotu v mysli zákazníkov a zamestnancov.

Okrem toho, čo je prísľubom značky Apple?

Apple : "Mysli inak." Prísľub značky Apple je obojstranná – ich záruka vytvárať produkty založené na pohľade na svet trochu inak a ich sľub inšpirovať svojich zákazníkov, aby urobili to isté.

Okrem toho, ako napíšete prísľub značky? Ako vytvoriť prísľub značky

  1. Orientačné. Urobte zo svojho sľubu o značke dôkaz o skúsenostiach so značkou, o tom, kto ste, čo robíte alebo čo vás robí výnimočnými.
  2. Rozlišovanie. Chceme vedieť, prečo na vás záleží.
  3. Merateľné.
  4. Vytvára hodnotu s akčným jazykom.
  5. Jednoduché.
  6. Konzistentné.
  7. Odvážne, ale úprimné.
  8. Hovorí o tom, na čom najviac záleží.

Prečo je okrem toho dôležitý prísľub značky?

Tvoj sľub k zákazníkom je základnou a niekedy nevyslovenou súčasťou značka identity. To, čo zákazníkom poviete, či už explicitne alebo implicitne, môžu očakávať od vášho podnikania. Nastaví ich očakávania na kvalitu vašich produktov alebo služieb a dá im pocit o vás značka.

Čo je prísľubom značky Coca Cola?

Jednoducho povedané: ide o to, „čo má zákazník“. Coca - Cola na svojej webovej stránke to definuje takto: Be the značka : inšpirovať kreativitu, vášeň, optimizmus a zábavu. The Prísľub značky je o správaní sa k zákazníkom.

Odporúča: