Je zapustené osvetlenie nemoderné?
Je zapustené osvetlenie nemoderné?

Video: Je zapustené osvetlenie nemoderné?

Video: Je zapustené osvetlenie nemoderné?
Video: Pohybový senzor do ALU lišty 2024, Apríl
Anonim

Pro: Zapustené svetlá Sú vždy in Štýl

Keď máš zapustené osvetlenie , nemusíš sa báť, že to pôjde mimo módy alebo ho potrebujete vymeniť za aktualizovaný vzhľad. Aj keď na tom nemusí až tak záležať von mimochodová plocha, ako napríklad pivnica, môže byť inteligentnou investíciou do kuchyne alebo obývačky osvetlenie.

Okrem toho, zapustené osvetlenie vyjde z módy?

Vyberte si zapustené osvetlenie priniesť efektívne a efektívne osvetlenie do svojej izby. Toto je hlavný dôvod prečo zapustené osvetlenie bude nie vyjsť z módy . Ak umiestnite a rozmiestnite zapustené osvetlenie plechovky rovnomerne a strategicky, oni bude zabezpečiť čo najrovnomernejšie rozloženie svetlo.

sú zapustené svetlá nebezpečné? Povrchová teplota žiarovky môže byť stovky stupňov. Tento typ tepla môže spôsobiť požiar. V skutočnosti je veľa požiarov v bytových domoch dôsledkom nesprávnej inštalácie alebo úpravy zapustené svietidlá. To platí najmä v starších domoch, ktoré sú staré zapustené svietidlá.

Zvyšuje týmto spôsobom vstavané osvetlenie hodnotu domu?

Svetlý spôsob zvýšiť the hodnotu z tvojho Domov je pridať osvetlenie . Najmite si elektrikára zapustené svetlá do tmavej kuchyne alebo rodinnej izby alebo elegantných svietnikov do formálnej jedálne alebo obývačky. Užijete si osvetlenie teraz a tvoj Domov sa bude cítiť príjemnejšie Domov kupujúci neskôr.

Sú LED vstavané svietidlá vhodné do kuchyne?

Zapustené osvetlenie Aby sa zabránilo odleskom na lesklých doskách, je to tak najlepšie vyhnúť sa priamym svetlám pod svetlom; v tomto prípade môže pomôcť krížové osvetlenie. Ak máte existujúce plechovky, LED retrofit zostavy a/alebo retrofit LED žiarovky sú a skvelé možnosť; prichádzajú v širokej škále a ľahko sa inštalujú.

Odporúča: