Ako vypočítate tržby v Exceli?
Ako vypočítate tržby v Exceli?

Video: Ako vypočítate tržby v Exceli?

Video: Ako vypočítate tržby v Exceli?
Video: Как удалить фон картинки в Excel / Word / PowerPoint – Просто! 2024, Smieť
Anonim

Softvérový žáner: tabuľkový procesor

Podobne, aký je vzorec na výpočet celkového predaja v Exceli?

Do ďalšej prázdnej bunky v stĺpci Bc.) v bunke B3 to vypočítať the celkové predaje z dvoch položiek. Do stĺpca C pre každý riadok položky zadajte „=predaj_položiek/celkový_predaj“.

Podobne ako vypočítam daň z obratu v Exceli? Vypočítajte daň z obratu ak získate cenu bez daň V tomto stave môžete ľahko vypočítať the daň z predaja vynásobením ceny a daň rýchlosť. Vyberte bunku, do ktorej umiestnite vypočítaný výsledok, zadajte vzorec =B1*B2 (B1 je cena bez daň a B2 je daň rýchlosť) a stlačte kláves Enter.

Okrem toho, ako vypočítate celkové tržby?

Násobiť cenu podľa jednotiek Vynásobte predajnú cenu každej jednotky hodnotou Celkom počet predaných jednotiek. Napríklad spoločnosť, ktorá predáva 100 hliníkových skrutiek za 1 dolár za skrutku, generuje 100 dolárov predaj príjem. Toto kalkulácia označuje výnosy generované každým produktom predaným spoločnosťou.

Aký je vzorec na výpočet celkových príjmov?

Celkové príjmy (TR) je vypočítané vynásobením množstva predaného tovaru (Q) cenou tovaru (P). Ak ste napríklad predali 120 pier za každé 2 $: Ak chcete zistiť svoj zisk: Budete musieť odpočítať Celkom Náklady (TC) z vašej Celkové príjmy (TR).

Odporúča: