Čo vám umožňuje hodnotenie prístroja?
Čo vám umožňuje hodnotenie prístroja?

Video: Čo vám umožňuje hodnotenie prístroja?

Video: Čo vám umožňuje hodnotenie prístroja?
Video: 30 товаров для автомобиля с Алиэкспресс, автотовары №20 2024, Smieť
Anonim

Aké je hodnotenie prístroja – IR(A)? The Hodnotenie prístroja to umožní pilot podletieť nástroj Letové pravidlá ( IFR ), čo znamená za zníženej viditeľnosti a zamračených podmienok. Táto licencia je druhý stupeň, aby sa stal profesionálnym pilotom.

Jednoducho, čo môžete urobiť s hodnotením prístroja?

Ako už názov napovedá, an prístrojové hodnotenie povolenia vy lietať „podľa prístrojov“, t. j. bez vizuálnych odkazov na zem, horizont a iné orientačné body. Budeš byť schopný lietať cez mraky, dážď, hmlu atď., čo všetko obmedzuje viditeľnosť. Táto zručnosť je užitočná najmä vtedy vy lietať na veľké vzdialenosti.

Tiež viete, ako dlho je hodnotenie prístroja platné? An prístrojové hodnotenie IPC je platný na 12 mesiacov a jeho platnosť nemožno predĺžiť. IPC vykonané do troch mesiacov od existujúceho dátumu uplynutia platnosti predĺžia platnosť do 12 mesiacov od dátumu uplynutia platnosti existujúceho šeku – pozri Prípad 2 nižšie.

Koľko teda stojí získanie hodnotenia prístroja?

An náklady na hodnotenie prístrojov okolo 8 000 dolárov, čo je primárne poháňané 40 požadovanými skutočnými alebo simulovanými nástroj hodiny leteckého výcviku, ako aj malé náklady za študijné materiály a poplatky za skúšky.

Stojí hodnotenie prístroja za to?

Rovnako aj zarábanie prístrojové hodnotenie v hodnote čas, úsilie a peniaze? Tu je niekoľko dôvodov, prečo si myslíme prístrojové hodnotenie je stálo to za to . Zvýšte si sebavedomie a urobte lepšie rozhodnutia. Najzrejmejšou výhodou držby an prístrojové hodnotenie je schopnosť lietať za poveternostných podmienok pod minimami VFR.

Odporúča: