Obsah:

Aká je budúcnosť Google?
Aká je budúcnosť Google?

Video: Aká je budúcnosť Google?

Video: Aká je budúcnosť Google?
Video: Aká je budúcnosť internetu? 2024, Smieť
Anonim

“ Spoločnosti Google vyhľadávací algoritmus v roku 2022 bude sotva pripomínať jeho iteráciu z roku 2017. Je to spôsobené exponenciálnym pokrokom v technológii, výpočtovej sile a veľkých dátach. Spôsob, akým ľudia hľadajú, sa mení a Google tomu rozumie lepšie ako ktokoľvek iný. Algoritmy sa buď vyvíjajú, alebo zanikajú.

Aká je budúcnosť Google týmto spôsobom?

Google kúpil DeepMind, londýnske výskumné laboratórium AI, v roku 2014 za 500 miliónov dolárov. Aj keď sa zdá, že divízia neprináša príjmy, umelá inteligencia je jednou z nich Spoločnosti Google Najpevnejšie a najobhajiteľnejšie priekopy, vďaka čomu ide o inteligentnú akvizíciu s obrovskými potenciálnymi dôsledkami Budúcnosť Google úspech.

Tiež viete, prečo je Google dobrý? Od r Google je jednou z najznámejších technologických spoločností na svete, ponúka zamestnancom lepšie pracovné vyhliadky, ak sa rozhodnú opustiť Googleplex. Google hľadá len najlepšie a najbystrejšie mysle a zamestnanci sú vždy vystavení ďalším úžasným zamestnancom a inteligentným mysliteľom.

Bude Google aj naďalej rásť?

Google má 75 % trhu internetového vyhľadávania a 85 % trhu mobilného vyhľadávania. Okrem toho hľadajte na internete naďalej rastie keďže sa stáva integrálnejšou súčasťou každodenného života ľudí na globálnej úrovni. Tieto zisky a príjmy financujú projekty Google nádeje sa stanú centrami budúceho zisku.

Aké sú výzvy spoločnosti Google?

Podľa správy CNET čelí vyhľadávací gigant Google niektorým zo svojich najväčších problémov

  • Peňaženka Google.
  • Vertikálne vyhľadávanie.
  • Rast príjmov Google je pomalý.
  • Vytvoril cenzurovaný vyhľadávací nástroj v Číne.
  • Kritizovaný pre svoje rozsiahle postupy zhromažďovania údajov.

Odporúča: