Je bez pesticídov rovnako ako organické?
Je bez pesticídov rovnako ako organické?

Video: Je bez pesticídov rovnako ako organické?

Video: Je bez pesticídov rovnako ako organické?
Video: Pestovanie papriky bez použitia pesticídov 2024, Smieť
Anonim

pesticíd - zadarmo “štítok môžu používať farmári, ktorí na svoje plodiny neaplikujú žiadne syntetické herbicídy, insekticídy alebo fungicídy, podobne ako organické poľnohospodárov. Títo pestovatelia sú certifikovaní nezávislými tretími stranami, ale nie sú regulovaní USDA.

Znamená to teda organické vždy bez pesticídov?

Na rozdiel od toho, čomu väčšina ľudí verí, " organické " robí nie automaticky priemer " pesticíd - zadarmo “alebo „chemické zadarmo ". To znamená že tieto pesticídy , ak sa používajú, musia byť získané z prírodných zdrojov, nie synteticky vyrobené.

Tiež viete, sú organické produkty postriekané pesticídmi? Organické látky v skratke Ale vyjasnime si jednu vec: Organické produkty nie je pesticíd -zadarmo. Existujú pesticídy použité v organické poľnohospodárstvo, ale sú odvodené z prírodných látok a nie syntetických, A ako Carl Winter, Ph.

Čo tu používajú ekologickí farmári namiesto pesticídov?

Patria sem alkoholy, síran meďnatý a peroxid vodíka. Naproti tomu existuje asi 900 syntetických pesticídy schválené pre používať v konvenčnom poľnohospodárstvo . Existuje tiež veľa látok na prírodnej báze, ktoré sa používajú ako pesticídy ktoré sú povolené v ekologické poľnohospodárstvo . Patrí medzi ne neemový olej, kremelina a korenie.

Aký je rozdiel medzi organickými a anorganickými pesticídmi?

The rozdiel medzi organickými a anorganickými pesticídmi : Z vedeckého hľadiska anorganické pesticídy neobsahujú uhlík a zvyčajne sa získavajú z minerálnych rúd extrahovaných zo zeme. Organické pesticídy obsahujú uhlík vo svojej chemickej štruktúre.

Odporúča: