Čo je lepší len úrok alebo splátka hypotéky?
Čo je lepší len úrok alebo splátka hypotéky?

Video: Čo je lepší len úrok alebo splátka hypotéky?

Video: Čo je lepší len úrok alebo splátka hypotéky?
Video: Předčasně splatit hypotéku? Raději ne... 2024, Smieť
Anonim

S splátka hypotéky , každý mesiac splatíte oba záujem na tvojom hypotéka A časť samotnej pôžičky. S an záujem - iba hypotéka , vy iba splatiť záujem na vašu pôžičku. To znamená, že vaše mesačné splátky sú oveľa nižšie, ale aj tak budete musieť pôžičku na konci splatiť hypotéka termín.

Tiež vedieť, je dobrý nápad len hypotéka s úrokom?

V skratke, záujem - iba hypotéky sú zlé nápad pre takmer všetkých kupcov domov. An záujem - iba hypotéka vás pravdepodobne bude pokúšať kúpiť si viac domu, ako si v skutočnosti môžete dovoliť, a akonáhle sa vaše platby zvýšia, skončíte vo svete finančného utrpenia. Si veľa lepšie držať sa pôžičiek s pevnou sadzbou.

Okrem toho, je jednoduchšie získať hypotéku len s úrokom? Tí, ktorí majú výpadok v splátkach a nedokážu si požičať celú sumu, ktorú potrebujú záujem - iba môže, s mnohými hypotéka veritelia, rozdeliť pôžičku – vziať na seba záujem - iba a zvyšok na splátky. Toto môže zaujať - iba hypotéky ľahšie získať.

Môžem si teda svoju splátku hypotéky previesť len na úrok?

V závislosti od vašich okolností by to malo byť možné zmeniť tvoj hypotéka na úrok - iba , ale ak ste stále v ranom Splátka Obdobie účtovania na vašom existujúcom hypotéka , môžu sa účtovať poplatky zmeniť váš produkt.

Prečo by ste platili úroky iba z hypotéky?

An záujem - iba pôžička umožňuje vy kúpiť drahší dom ako by ste môcť dovoliť so štandardnou pevnou sadzbou hypotéka . S nižšími požadovanými platby na záujem - iba pôžička, suma vy môže požičať výrazne zvyšuje.

Odporúča: