Aký je rozdiel medzi Oracle ERP a Oracle EBS?
Aký je rozdiel medzi Oracle ERP a Oracle EBS?

Video: Aký je rozdiel medzi Oracle ERP a Oracle EBS?

Video: Aký je rozdiel medzi Oracle ERP a Oracle EBS?
Video: Концепции Oracle E-Business Suite (EBS) | Основные понятия | Основы Oracle Apps 2024, Smieť
Anonim

ERP je balík Business software, ktorý umožňuje podniku automatizovať a integrovať obchodné procesy. EBS je Oracle produkt, ktorý má rovnaké funkcie. An EBS je pododdiel alebo môžete povedať fragment ERP.

Okrem toho, je Oracle EBS a ERP systém?

Oracle E-Business Suite je jeden z Oracle Corp. hlavné produktové rady. Taktiež známy ako Oracle EBS , ide o integrovanú sadu podnikových aplikácií na automatizáciu riadenia vzťahov so zákazníkmi (CRM), plánovanie podnikových zdrojov ( ERP ) a procesov riadenia dodávateľského reťazca (SCM) v rámci organizácií.

Okrem toho, čo je Oracle EBS? E-Business Suite spoločnosti Oracle (známe aj ako aplikácie/aplikácie alebo EB-Suite/ EBS ) pozostáva zo súboru počítačových aplikácií pre plánovanie podnikových zdrojov (ERP), riadenie vzťahov so zákazníkmi (CRM) a riadenie dodávateľského reťazca (SCM), vyvinuté alebo získané Oracle.

Ľudia sa tiež pýtajú, aký je rozdiel medzi Oracle a ERP?

SAP ERP je komplexný softvér a používa sa vo veľkých aj malých spoločnostiach na integráciu obchodných aktivít, pričom Oracle je ORDBMS, používajú len veľké podniky. Navyše je vyvinutý pre použitie v rôznych databázových systémoch, vrátane rozhraní pre Oracle.

Je NetSuite rovnaký ako Oracle?

Oracle Kúpy NetSuite Dňa 7. novembra 2016 Oracle získanie NetSuite sa stal oficiálnym, čím sa spojil dosah NetSuite cloudové ERP riešenia pre malé až stredne veľké podniky so šírkou a hĺbkou Oracle podnikové cloudové riešenia pre back office a front office.

Odporúča: