Môžem používať VHF rádio bez licencie?
Môžem používať VHF rádio bez licencie?

Video: Môžem používať VHF rádio bez licencie?

Video: Môžem používať VHF rádio bez licencie?
Video: Курс VHF радиооператора. Стоит ли учиться и сколько стоит один выход в эфир? 2024, Apríl
Anonim

FishyInverness povedal: Opakujte všetko vyššie uvedené - Aby ste však predišli "strachu". použitím the VHF v non- licencovaný prostredia, stojí za zmienku, že KAŽDÝ to má povolené použite VHF či licencovaný alebo bez licencie, ak je to účel používať je uskutočniť tiesňové volanie.

Tiež potrebujete licenciu na používanie VHF rádia?

Mariňák Rádio Certifikát krátkeho dosahu zostáva zákonnou požiadavkou pre používať námorných VHF . Všetky rádiá vyžadujú užívateľa a plavidlo držať príslušné licencia . Používateľ vyžaduje a rádio 'šoférovanie licencia “a k dispozícii sú dva rôzne typy.

Tiež viete, potrebujem licenciu na používanie obojsmerného rádia? FCC LICENCOVANIE INFO Odpoveď je áno a nie vy potrebovať FCC licenciu na používanie väčšina obojsmerné rádiá dnes predané. Niektorí odhadujú, že až 80 až 90 % všetkých podnikov ROBIŤ NEZÍSKAJTE FCC licenciu , hoci sa to vyžaduje. Existuje pomerne veľa modelov dve cesty ktoré sú k dispozícii, že urobiť nie vyžadovať licenciu.

Na akých frekvenciách môžete takto prenášať bez licencie?

Bez licencie je NULA frekvencie, ktoré môžete prenášať dňa LEGÁLNE bez a licenciu . Závisí od frekvencia vás použiť, vlastne. Family Radio Server (FRS) autorizuje 22 kanálov v rozsahu 462 MHz a 467 MHz a je k dispozícii bez licencie . Toto zariadenie môcť pôsobiť mimo nich frekvencie.

Potrebujem licenciu na ručné VHF rádio UK?

Musíte mať samostatnú prenosnú loď Rozhlasová licencia pre každý ručné VHF DSC rádio . Je to preto, že každý jednotlivec rádio má samostatnú identitu. Spoločné s inou loďou rádio prístroj, ručné VHF DSC možno použiť v UK vnútrozemské vodné cesty.

Odporúča: