Obsah:

Ako získate vojenskú zmluvu?
Ako získate vojenskú zmluvu?

Video: Ako získate vojenskú zmluvu?

Video: Ako získate vojenskú zmluvu?
Video: Напишите 128 на бумаге и положите в кошелек, обретете достаток, уйдут финансовые проблемы 2024, Smieť
Anonim

Pokračujte v čítaní a dozviete sa viac o každom z krokov na získanie vojenského kontraktu a výroby tovaru pre ministerstvo obrany

  1. Dokončite proces počiatočnej registrácie.
  2. Vykonávajte prieskum a nadväzujte kontakty.
  3. Zoznámte sa s Vojenské Normy a špecifikácie.
  4. Predložte svoj návrh.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo je kontrahovanie v armáde?

Súkromné vojenské dodávatelia (PMC), tiež známi ako dodávatelia obrany, poskytujú ozbrojené bojové alebo bezpečnostné služby vláde a súkromným organizáciám. Na rozdiel od všeobecného presvedčenia, nie sú žoldnieri. Žoldnier je definovaný ako jednotlivec, ktorý pracuje len pre peňažný zisk.

Rovnako tak môžete vystúpiť z vojenského kontraktu? Dobrovoľné rozchody. Niekedy vojenské ponúka členom možnosť vypadni ich zmluvy skoro. V niektorých prípadoch členovia bude môžu jednoducho opustiť svoje zmluvy a ísť svojou veselou cestou. Ak však predčasne odídu z aktívnej služby, členovia sa často zaväzujú k službe v garde alebo zálohe.

ako dlho trvá vojenská zmluva?

Všetky nábory zmluvy s USA Vojenské sú na osem rokov alebo dlhšie, ak si potreby služby vyžadujú jej predĺženie. Keď sa zaregistrujete, môžete rozdeliť tých osem rokov rôznymi spôsobmi. Veľmi častá je 4-ročná aktívna/4-ročná neaktívna rezerva.

Ako získate vládnu zákazku?

Ako získať štátne zákazky

  1. Získajte číslo D-U-N-S. Aby ste mohli získať štátne zákazky, musíte najskôr získať číslo D-U-N-S – jedinečné 9-miestne číslo pre každé fyzické miesto vašej firmy.
  2. Určite svoj kód NAICS.
  3. Zaregistrujte sa v Systéme pre správu ocenení.
  4. Preskúmajte aktívne príležitosti.

Odporúča: