Majú lety United Airlines elektrické zásuvky?
Majú lety United Airlines elektrické zásuvky?

Video: Majú lety United Airlines elektrické zásuvky?

Video: Majú lety United Airlines elektrické zásuvky?
Video: Život po smrti 2024, Smieť
Anonim

združené letecké spoločnosti – Zapnuté združené letecké spoločnosti , nájdete 110V elektrické zásuvky na prémiových sedadlách na 747-400 lietadlách. Elektrické zásuvky sa hovorí, že prichádza k väčšine United Ekonomická trieda lietadlá . Medzinárodné lety s združené letecké spoločnosti vlastnosť elektrické zásuvky na niektorých 737-800 a 757-300 lietadlá.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, má môj let elektrické zásuvky?

Niektorí lety ponúkajú Wi-Fi a niektoré lety nie. Niektoré lietadlá zahŕňajú vyhradené elektrické zásuvky za každé sedadlo, zatiaľ čo iní ich ponúkajú len na určitých sedadlách. Ale môžete to skontrolovať pred vami dostať na lietadlo - alebo ešte predtým, ako si zarezervujete lístky.

Podobne, majú Boeing 737 elektrické zásuvky? Štandardné elektrické zásuvky sú k dispozícii na všetkých sedadlách prvej triedy na MD88, Boeing 717, 737 -700, 737 -800, 737 -900ER, 757-200 (s osobnou zábavou), 767-300, väčšina MD90* a vybrané CRJ900, lietadlá.

Niekto sa tiež môže opýtať, majú lety United USB porty?

združené letecké spoločnosti : Všetky medzinárodné lety majú elektrické zásuvky pre každé sedadlo na lietadlo . Na domácich to nie je také konzistentné lety , takže si určite pozrite špecifikácie vášho jednotlivého lietadla. Virgin Atlantic: All Virgin Atlantic lety poskytnúť USB porty cestujúcim vo všetkých kabínach.

Môžete si nabíjať telefón v lietadle?

Udržujte tvoj telefón , tablete alebo notebooku spoplatnené ako vy cestovanie Niektoré letecké spoločnosti ponúkajú elektrické zásuvky alebo USB port v sedadlách, tzv môžeš pracovať alebo hrať ako vy smerovať k tvoj cieľ a byť plne spoplatnené kedy vy pôda. Nie však všetky lietadlá majú túto možnosť, a vy môže potrebovať alternatívu nabíjanie technika.

Odporúča: